Etusivu > Ajankohtaista > Tennis on peli – aloita kilpaileminen!

Tennis on peli – aloita kilpaileminen!

Kilpailemisen voi aloittaa milloin vain! Suomen Tennisliiton ohjeiden avulla kilpailun aloittaminen on helppoa Tarvitset vain seuran jäsenyyden, pelaajanumeron sekä lisenssin. Kilpailuihin ilmoittaudutaan Ässässä.

Liity HVS:n jäseneksi
Kaikki HVS:n viikoittaisessa valmennuksessa mukana olevat pelaajat ovat automaattisesti HVS:n jäseniä kuluvan kalenterivuoden. Jäsenrekisteriä ylläpidetään Tennisclubissa. Mikäli ei ole vielä jäsen, voi jäseneksi liittyä HVS:n nettisivuilla. Kun jäsenyys on kirjattu jäsenrekisteriin, siitä tulee 1-3 vuorokauden sisällä vahvistusviesti, jossa on salasana Tennisclubiin.

Rekisteröidy Ässään – saat pelaajanumeron
Ilmoittautuakseen kilpailuun tulee pelaajalla olla Ässässä profiili ja pelaajanumero. Kun pelaaja on liittynyt seuran jäseneksi ja seura on kirjannut hänet jäsenrekisteriin, löytyy pelaaja myös Ässästä. Nimen ja syntymäajan perusteella pelaaja pystyy tämän jälkeen rekisteröitymään ja saa järjestelmään tunnuksen ja salasanan. Osa seuroista ylläpitää jäsenrekisterissä syntymäaikatietoina vain syntymävuotta. Mikäli rekisteröitymine ei onnistu syntymäajalla, kannattaa kokeilla syntymäpäivänä 1.1. ja syntymävuotena oikeaa syntymävuotta.

Maksa kilpailulisenssi Ässässä
Ilmoittautuakseen ja osallistuakseen kilpailuun, tulee pelaajalla olla maksettuna sen
kalenterivuoden kilpailulisenssi. Lisenssi ostetaan Ässästä. Pelaaja kirjautuu Ässään omilla tunnuksilla ja maksun voi suorittaa verkkomaksuna.

Ilmoittaudu kilpailuihin Ässässä
Kaikille löytyy sopivan tasoisia kilpailuja, aloittavat pelurit voivat esim. osallistua E-sarjoihin ja junnut omiin ikäluokan peleihin. Kilpailuihin osallistutaan yleensä viimeistään viikkoa ennen killpailua ja pelimaksun voi monesti maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Esimerkkejä elokuun kilpailuista:

TCP Weekend Open, Tampere (31.7.2020 – 2.8.2020)
Yhdistä vaikka Särkänniemi ja kisat Tampereella! Luokkia löytyy niin junioreille kuin aikuisillekin.

Riihimäen kansalliset, Riihimäki (7.8.2020 – 9.8.2020)
Luokkia aikuiseen makuun – miesten B- ja D-luokissa alaikäraja 20v.

LTS kesäkisat, Lappeenrata (14.8.2020 – 16.8.2020)
Tehkää kaveriporukan kanssa viikonloppuretki Lappeenrantaan! Paljon erilaisia luokkia – kisoja aloittavalle sopivat E-sarjat.

Gevarin päiväkisa MC, Helsinki (29.8.2020)
Kulosaaren suosituissa päiväkisoissa pelataan kaikki kisan ottelut yhden päivän aikana.

Lähde ja lue lisää: Suomen Tennisliitto

Kuva HVS-Tenniksen arkisto