Etusivu > Ajankohtaista > Menestystä kuusvitosten sisäkenttien SM-kisoissa

Menestystä kuusvitosten sisäkenttien SM-kisoissa

Hyvinkäällä pelattiin 18.-24.2. senioriluokkien 35+, 65+, 75+ ja 85+ sisäkenttien SM-kisat.
HVS:n pelaajista kultaa toivat Jussi Juvakoski ja Matti Timonen sekä Lelle Blomqvist ja Elina Pihko 65+-luokkien nelinpeleissä.

M65+ -luokissa hvsläiset olivat vahvasti edustettuina. Jussi Juvakoski oli ykkössijoitettu sekä kaksin- että nelinpelissä parinaan Matti Timonen, samoin Reijo Tuomola kakkosijoitettu kaksin- ja nelinpelissä, jossa hänen parinsa oli HTC:n Matti Linnavirta.
Kaksinpeli oli kisan suurin luokka. Sen voittajaksi nousi SVS:n Ari Manninen, joka sai välierässä luovutuksen Tuomolalta, jolle tuli kisassa pohjevamma ja loppuottelussa 6-1, 3-0 johtoasemassa Juvakoskelta, joka oli sitä ennen edennyt kevyesti finaaliin. Vihoitteleva polvi ei sallinut pelata loppuun asti.
Manninen ja LTS:n Matti Kaistinen saivat nelinpelin välierissä luovutusvoiton, kun Tuomola ja Linnavirta joutuivat jättämään pelit kesken 7-5, 3-3 johtoasemassa. Loppuottelussa itärajan miehillä oli kuitenkin vastassaan Juvakoski/Matti Timonen -pari, joka otti mestaruuden luvuin 6-2, 6-4.
N65+ luokan kaksinpelissä oli vain kolme osallistujaa. Mestaruuden vei HTS:n Sini Saukkonen. Nelinpelin mestaruudesta kisan kävi kolme paria. Kultaa voitti HVS:n pari Lelle Blomqvist ja Elina Pihko.

HVS:n Leo Lindblad sai M85+ -luokassa pronssia, kun välierissä tuli tappio ykkössijoitetulle EVS:n Pentti Seppälälle. Tämä voittikin mestaruuden.

M75+ kaksin- ja nelinpelin mestaruudet vei HLK:n Hans Söderström. Hän kukisti kaksinpelin finaalissa T-Rainer Småttin ja nelinpelin finaalissa – parinaan SLT Jaakko Salava -TaTS:n Heikki Ahon ja Markku Huostilan.  Hvsläisiä ei ollut mestaruuksia tavoittelemassa.

35+ -ikäluokkiin tuli vain kaksinpelit ja nekin varsin pienet: miesten luokassa oli seitsemän ja naisten luokassa neljä osallistujaa. Miesten luokan voitti TCT:n Jani Jankkila ja naisten luokan HTS Outi Helminen.
Yhtään hvsläistä ei näissä ollut ollut.

Teksti Riitta Närhi

Kuva Hyvinkään Tennisseura