Etusivu > Ajankohtaista > Lähde mukaan aikuisten tennismatkalle aurinkoiseen La Mangaan toukokuussa

Lähde mukaan aikuisten tennismatkalle aurinkoiseen La Mangaan toukokuussa

”Tennisleirillä normaalit arjen kiireet ja mahdolliset murheet unohtuvat, kun ohjelma on tiivis ja fyysisesti melko vaativa. Silti tunnelma paikan päällä on rento, kannustava ja aurinkoinen.”

Nyt sen voi sanoa ääneen! Järjestämme pitkän koronatauon jälkeen paljon toivotun tennisleirin Espanjan La Mangaan toukokuun lopussa (HVS-Kauppa www.hvstennis.fi/kauppa). La Manga Club sijaitsee Espanjan kaakkoisrannikolla Costa Cálidalla noin 100 km Alicantesta etelään. La Mangan lomakeskuksesta löydät mm. 28 tennis-, 7 padel- sekä 3 golfkenttää. Lisäksi alueella on yli 20 ravintolaa. Vuonna 2023 keväällä täysin uudistuva viiden tähden Hotelli Príncipe Felipe tarjoaa vierailijoilleen ylellisen majoituksen lisäksi mm. ilmaisen span ja kuntosalin. Hotelli on myös tunnettu erittäin monipuolisesta ja laadukkaasta aamiaisestaan.

Tennistreenit järjestetään tasoryhmissä, joten mukaan mahtuu monen tasoisia pelaajia. Leirillä keskitymme osallistujien pelitaitojen kehittämiseen: painopisteinä erilaisten pelitilanteiden, taktiikoiden ja lyöntivalintojen harjoittelu. Treenien yhteydessä teemme tenniksen peluuta tukevia fyysisiä harjoituksia.

Valmentajina matkalla toimivat HVS-Tenniksen valmennuspäällikkö Saku Siivonen sekä aikuisvalmentaja Janne Kesti-Helia.

”Viikko La Mangassa oli mahtava varaslähtö kevääseen ja massakauteen. Valmentajat Saku ja Janne olivat panostaneet paljon treenien suunnitteluun. Sakun luennot ja viikon päätteeksi saatu henkilökohtainen palaute vahvuuksista ja kehitysalueista olivat erinomainen lisä viikkoon.”, kertoo Saija Sundén, tennismatkalainen 2018 ja 2019.

Kysyimme Jannelta, mitä mieltä hän on tennismatkoista ja La Mangasta paikkana:
”Näillä reissuilla on aivan oma tunnelmansa, ikään kuin eläisimme omassa aurinkoisessa tenniskuplassa. Pelaajat ovat jälkeenpäin maininneet, että tennisleirillä normaalit arjen kiireet ja mahdolliset murheet unohtuvat, kun ohjelma on tiivis ja fyysisesti melko vaativa. Silti tunnelma paikan päällä on rento, kannustava ja aurinkoinen.”

”Mielestäni La Manga on todellinen huippupaikka tennisleirin järjestämiseen. Kentät sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Hotelli oli jo aiemmilla erittäin toimiva ja tasokas. Nyt se tulee olemaan vieläkin hienompi, sillä hotelli remontoidaan talven aikana perusteellisesti. Remontti valmistuu viikko ennen leiriämme, joten pääsemme ensimmäisten joukossa nauttimaan uudistetusta Hotelli Principe Felipestä. Erityismaininnan saa hotellin loistava aamiainen, jolla jaksaa hyvin aamupäivän treenit. Klubitalon aurinkoisella yläterassilla tuli useampaan kertaan yhdessä otettua janojuomat treenien jälkeen ja syötyä maittavat lounaat. Suosittelen vahvasti tulevaa tennismatkaamme!” lisää Janne vielä lopuksi.

La Mangan esittelyvideo: https://youtu.be/sMptXRqVlFs

Tutustu kohteeseen: https://lamangaclub.com/en

Tilaa matkasi: https://hvstennis.fi/tuote/la-manga-aikuiset/

Lisätietoja: janne.kesti-helia@hvstennis.fi

Huom. La Mangaan tehdään myös U18-pelaajien oma treenimatka, myynnissä myös HVS-Kaupassa.