Etusivu > Ajankohtaista > Ideakilpailu! Liike on lääke!

Ideakilpailu! Liike on lääke!

Ollaan kaikki mukana “Liike on lääke” -kampanjassa!

Tiesitkö, että vain noin kolmannes nuorista liikkuu suositusten mukaan ja joka kolmas 9-15-vuotiaista nuorista lopettaa aloittamansa urheiluharrastuksen kokonaan.

K-ryhmän Liike on lääke -kampanjan tavoite on kannustaa lapsia ja nuoria liikunnan pariin ja saada lopettaneet lapset ja nuoret takaisin liikkeelle.

Liike on lääke -kampanjassa on mukana Tennisliitto, Palloliitto ja koripalloliitto.  Sekä JVG!

HVS:n U18 Team-pelaajia pääsi osallistumaan JVG-musiikkivideoon, joka kuuluu osana Liike on lääke-kampanjaan. Videon tuottanut Tuotantoyhtiö Ääri lahjoitti HVS:lle kiitokseksi kuvauksista apurahan, jonka avulla viemme tennistä kouluihin ja leikkipuistoisin: Lahjoitamme tennispaketin mihin kuuluu mailoja, palloja ja minitennisverkko.

Kilpailu!
Osallistu Liike on lääke -kampanjan innoittamaan HVS:n ideakilpailuun! HVS-Tenniksessa on mahdollisuus harrastaa vauvasta vaariin. Kerro oma vinkkisi, miten innostaisimme lapsia ja nuoria liikkumaan enemmän. Idea voi liittyä HVS:n tai hallien toimintaan tai muuten liikkumisen kannustamiseen. Vastauksen voi lähettää myös nimettömästi.  Lähetä vastauksesi 31.3. mennessä. Parhaat ideat palkitaan HVS:n ja Wilsonin tuotepalkinnoilla sekä Liike on lääke-sukilla.

    Ideakilpailu "Liike on lääke"

    Idean ehdottaja

    Email

    Lue lisää Tennisliiton sivulta

    Katso Liike on lääke-musavideo