Etusivu > Ajankohtaista > Toiminnanjohtajan Pekka Mäkelän katsaus

Toiminnanjohtajan Pekka Mäkelän katsaus

FED CUP JA DAVIS CUP -JOUKKUEET TALISSA

Viime vuoden lopussa varmistui, että Suomi saa järjestettäväkseen Fed Cupin Eurooppa/Afrikka III-ryhmän tapahtuman. Mikä hienointa Tennisliitto valitsi paikaksi Talin Tenniskeskuksen ja todennäköiset pelipäivät ovat 15.-19.4.2019.

On harvinaista herkkua ja lähes ainutlaatuista nähdä naismaajoukkueemme tositoimissa kotikentällä. Korostetusti kotikentällä, sillä joukkueen runkopelaajat ovat nuoret Anastasia Kulikova(HVS), Oona Orpana(HVS), Mia Eklund(HVS) ja kipparina ex-ammattilaispelaaja Emma Laine(HVS). Joukkue taistelee tosissaan noususta II-ryhmään.

Siis hyvä tennisväki, tehdään tapahtumasta kevään kohokohta ja upea kokemus myös naismaajoukkueellemme! Tämähän onnistuu, kun tulet paikalle, ostat pääsylipun ja kannustat iloisella mielellä joukkuettamme. Nähdään Talissa.

Toki näin tasa-arvon aikana välitämme myös miesten maajoukkueesta. Kippari Jarkko Niemiselläon myös todellinen tulevaisuuden joukkue kasassa ja he esiintyvät 31.1.2019 Talissa. Vastassa tässä maaottelussa on hallitseva Davis Cup mestari Kroatia. Joukkueella on niin ikään pieni kotikenttäetu, sillä pelaajat ovat Henri Kontinen(HVS), Emil Ruusuvuori(HVS), Patrik Niklas-Salminen(HVS) ja Otto Virtanen(HVS). Hieno tapahtuma tulossa, olethan paikalla.

Muistathan myös vierailla säännöllisesti seuran netti- ja Facebook-sivuilla, tarvittaessa niistä löydät paljon muutakin kivaa tenniksen ympärillä tapahtuvaa. Tule mukaan rohkeasti ja osallistu seuran monipuoliseen tarjontaan.

Tsemppiä kevätpelikauteen 2019!

 

Pekka Mäkelä