Etusivu > Ajankohtaista > Norpe-tennisliiga: HVS semifinaaleihin

Norpe-tennisliiga: HVS semifinaaleihin

Olipahan mahtavaa tennistä! HVS-Tennis ja Smash-Kotka kohtasivat miesten Norpe Tennisliigan puolivälierissä ja Talin Tenniskeskuksessa nähtiin maailmanluokan tennistä. Tarjolla oli todella kova kattaus, sillä molemmilla joukkueilla oli ykköstykit kentällä. Ykköspelaajien kaksinpelissä pelasivat ATP-listalla sijalla 704 oleva kotijoukkueen Kenneth Raisma ja vieraiden Ivan Nedelko. Nedelko löytyy ATP-rankingissa sijalta 353. Avauserässä virolainen Raisma oli parempi ja vei sen aktiivisuudellaan 6-3. Toisessa erässä Nedelko nosti tasoaan ja vei erän painavilla lyönneillään tiebreikin jälkeen 7-6. Kolmannessa erässä Raisma osoitti hyvät hermonsa ja vei aktiivisella ja rohkealla pelillään voiton 10-3. Raisma vei näin voitollaan kotijoukkueen 1-0 johtoon.

 

 

Kakkosten kaksinpelissä Suomen ykköspelaaja, ATP-rankingissa sijalla 746 oleva Patrik Niklas-Salminen sai vastaansa Ville-Petteri Ahdin. Sankka kotkalaiskannustusjoukko tuntui välillä päässeen ”Pattin” ihon alle ja ottelu etenkin tasaisesti molempien esitellessä vahvoja syöttöjään ja painavia kämmenlyöntejään. Patti oli kuitenkin molempien erien ratkaisuvaiheissa terävämpi ja otti voiton 7-6, 7-5. Ärhäkkä tuuletus voiton ratkettua tuntui kohdistuvan kotkalaisyleisön suuntaan. HVS eteni näin 2-0 johtoon.

 

 

Kolmosten kaksinpelissä kohtasivat HVS:n Aaro Pöllänen ja Ahdin veljeksistä Valtteri. Aaro pelasi läpi ottelun vakuuttavasti ja etenkin kämmenpuolelta Aaro teki tuhojaan. Selkein 6-2, 6-3 lukemin tullut voitto takasi helsinkiläisille paikan tennisliigan välierissä, jossa se kohtaa 18.3 vieraskentällä Grani Tenniksen Kauniaisista.

 

Kenneth Raisma – Ivan Nedelko 6 – 3 , 6 – 7 , 10-3
Patrik Niklas-Salminen – Ville-Petteri Ahti 7 – 6 , 7 – 5
Aaro Pöllänen – Valtteri Ahti 6 – 2 , 6 – 3