Etusivu > Ajankohtaista > Seuransisäiset U10- ja U18-kilpailut TennisÄssässä – ohjeita

Seuransisäiset U10- ja U18-kilpailut TennisÄssässä – ohjeita

Lasten ja nuorten seurakisat ovat siirtyneet Tennisliiton ylläpitämään TennisÄssään.

Miten rekisteröidyn TennisÄssään?

Rekisteröityminen TennisÄssään on helppoa ja veloituksetonta. Tennisliiton sivuilta löytyy ohjeet TennisÄssään rekisteröitymiseksi ja tämän lisäksi olemme luoneet print screen -ohjeen TennisÄssään rekisteröitymisestä, nämä ohjeet löytyvät täältä: OHJE TENNISÄSSÄÄN REKISTERÖITYMISEKSI

Miten ilmoittaudun kilpailuun?

  1. Rekisteröidy (uusi pelaaja) tai kirjaudu Tennisässään www.tennisassa.fi. *HUOM. Seurakilpailuihin ei tarvitse ostaa Tennisliiton lisenssiä.
  2. Sitten etsit** Orange Tour, Tempotour, Zenniz Tour tai Rush Slamin tai vastaavaan, avaat ko. kilpailun klikkaamalla kilpailun nimeä
  3. Kisan sivulla, oikeasta ylänurkasta löydät ILMOITTAUTUMINEN -painikkeen. Painamalla siitä pääset etenemään ilmoittautumisessa.
  4. Kisajärjestäjä julkaisee kaavion ja aikataulut myöhemmin TennisÄssässä.

*Jos syntymäajalla ei löydy pelaajaa ja olet vienyt tiedot TennisClubista, kokeile ensin laittaa syntymäaikaasi päivämääräksi 1.1 ja vuodeksi oikea syntymävuotesi. Esim. jos olet syntynyt vuonna 1980, niin laita syntymäajaksesi 1.1.1980. Tämä johtuu siitä, että jäsenrekisterissämme saattaa olla puutteita osan jäsenistön kohdalla.

**TennisÄssässä kisoja voi etsiä hakutoiminnon avulla taikka selaamalla kilpailukalenteria. Kilpailuja voi etsiä myös ajankohdan mukaan. Pelkät seurakilpailut saat myös helposti näkyville.

TennisÄssä tuo mahdollisuuksia

Tennisliiton jäsenseuroissa on jäseniä yli 26 000, viikoittain pelaavia on 60 000 ja tenniksen kokonaisharrastajamäärän arvioidaan olevan lähellä 150 000. Tennis on ennen kaikkea peli ja haluamme tarjota jäsenillemme mahdollisuuden saada enemmän irti harrastuksesta, mahdollisuuden löytää uusia pelikavereita ja kokeilla erilaisia pelimuotoja.

Suomessa on yli 8000 kilpa- ja harrastepelaajaa ja useita erilaisia peliformaatteja. Löytyy niin kansallisen tason kisoja kuin seuran omia sisäisiä kisoja. Kun seurakilpailut ovat vahvasti mukana tenniksen harrastamisessa sekä konkreettisesti nähtävissä TennisÄssästä, niin mahdollisuus löytää uusia itselle sopivia kisoja on parempi.

TennisÄssä tarjoaa monia mahdollisuuksia. Kaikki Suomen Tennisliiton alaiset kilpailut löytyvät TennisÄssästä Kilpailukalenteri -sivulta. Kilpailuihin ilmoittautuminen on helppoa, näet kisoihin jo ilmoittautuneet pelaajat, näet tulevan kauden pelitapahtumat ja pystyt halutessasi tekemään itsellesi oman kisakalenterin. TennisÄssästä näet myös ottelusi arvioidun alkamisajan ja kaaviot. Pystyt myös seuraamaan kisoja, koska otteluiden tulokset päivitetään TennisÄssän sivuille heti ottelun päätyttyä.

Lisätietoja rekisteröitymisestä info@hvstennis.fi