Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Olivia Tuovinen: ”Tennis on tosi hauskaa puuhaa ja siitä olen saanut myös paljon uusia kavereita.”

Perheenjäsen Olivia Tuovinen: ”Tennis on tosi hauskaa puuhaa ja siitä olen saanut myös paljon uusia kavereita.”

Kerro muutama sana itsestäsi.
Olen Olivia ja käyn latinaluokkaa TYK:issä. Olen harrastanut tennistä noin 8 vuotta HVS:sässä.

Mitä tulee mieleen tennishistoriastasi?
Aloitin tenniksen Taivis-koulun kautta, koska koulusta pääsi valmentajien kanssa suoraan viereiselle tennishallille. Moni muukin luokkakaverini aloitti tenniksen samaan aikaan, joten minunkin oli ”helpompi” lähteä mukaan.
Kun tennistä oppii pelaamaan, koko lajista muotoutuu uudenlainen kokonaisuus. Joka treeneissä opin uusia juttuja ja se pitää motivoituneena. Siksi olenkin varmaan jatkanut lajia pidempään.

Mikä sai sinut innostumaan? Mikä tenniksessä viehättää sinua?
Tennis on tosi hauskaa puuhaa ja siitä olen saanut myös paljon uusia kavereita.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?
Paljon hyviä muistoja on tullut leireiltä esimerkiksi Pajulahdesta, jossa olemme olleet muutaman yön ja viettäneet aikaa tenniskavereiden kanssa. Yhtä muistoa on kuitenkin vaikea valita.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?
Tenniskentällä tykkään pelata takakentällä ja ajattelenkin sen olevan minun vahvuus. Pitkälti pelini riippuu vastustajasta ja pelin kulusta.

Mitä HVS-Tennis sinun tenniksellesi merkitsee? Mitä palveluja käytät?
HVS-Tennis on tukeva ympäristö ja tykkään paljon valmentajista sekä valmennustyylistä. Olen tällä hetkellä teho-illoissa mukana ja leireillä olen käynyt paljon. Myös vapaa-ajalla olen käynyt pelaamassa tennistä perheeni kanssa. Kahviloissa sekä Talissa että taiviksessa olen myös hengaillut paljon.

Kuinka usein pelaat tennistä?
Tennisvalmennuksessa käyn kolme kertaa viikossa ja sunnuntaisin käyn isäni kanssa pelaamassa. Syksyn mittaan olen myös paljon käynyt korvaustunneilla, mikä lisää viikon tennismäärää.

Millä mailalla/tossuilla/jänteillä pelaat?
Käytössäni tällä hetkellä on kenkinä Adidaksen jotkut valkoiset kengät. Mailani on Babolat pure strike ja se on ollut hyvä. Jänteet on kysymysmerkki.

Kuka on suosikkipelaajasi?
Hmm. Ei minulla ole varmaan ketään suosikkipelaajaa. Serena Williams ainakin tulee ensimmäisenä mieleen.

Sana on vapaa!
Näin yleisesti HVS-Tennis on kyllä mahtava seura ollut!!