Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Anais Bäckman: ” Tenniskentällä saan purkaa energiaa, jota minulla riittää.”

Perheenjäsen Anais Bäckman: ” Tenniskentällä saan purkaa energiaa, jota minulla riittää.”

Kerro muutama sana itsestäsi.

Nimeni on Anais Bäckman ja täytän vuoden lopussa 17 vuotta. Käyn Kulosaaren ruotsinkielistä lukiota ja tenniskentälle minulle voi puhua molemmilla kotimaisilla kielillä tai englanniksi.

Mitä tulee mieleen tennishistoriastasi?

Aloitin tenniksen 5-vuotiaana, mutta rakkaustarina ei alkanut heti, koska ensimmäisellä leirillä naapuriseurassa äiti joutui hakemaan minut kotiin kesken päivän, koska minua itketti. Palasin kuitenkin nopeasti tenniksen pariin ja olen ollut HVS:ssä mukana jo reilut 10 vuotta.

Mikä sai sinut innostumaan? Mikä tenniksessä viehättää sinua?

Vanhempani harrastavat tennistä ja kotoota tuli pientä painetta tenniksen harrastamiseen. Pidän HVS:n ilmapiiristä ja ihmisistä ja tenniskentällä saan purkaa energiaa, jota minulla riittää.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?

Minulla on tosi hauskoja muistoja omista treeneistä eri kavereiden ja valkkujen kanssa.
Mutta mieleen painuvin muisto on kun viime kesänä ollessani lasten tennisleirillä valkkuna 2 pientä tyttöä olivat tehneet minulle kortit ja toivat lahjat leirin päätteeksi. Lahjasta tuli hyvä mieli, mutta suurin palkinto on nähdä lapset hymyilevinä leirin aikana.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?
Hyvä fiilis ja klassinen kämmen lyönti.

Mitä HVS-Tennis sinun tenniksellesi merkitsee? Mitä palveluja käytät?

HVS:n hyvä ilmapiiri on kannustanut minua jatkamaan tennistä silloin kun onnistumisia ei ole tullut pelissä tarpeeksi. Jos tiedän huonon päivän aikana, että minulla on tennis tunti tai pääsen valmentamaan lapsia niin päiväni muuttuu hetkessä paremmaksi. Olen saanut HVS kautta paljon hyviä ystäviä, onnistumisia ja ”toisen” perheen.

Kuinka usein pelaat tennistä?

Nykyään vain kerran viikossa ja sen lisäksi valmennan kerran viikossa.

Millä mailalla/tossuilla/jänteillä pelaat?

Mailani hävisi vuosi sitten ja tällä hetkellä pelaan valmentajienPyryn tai Samun Wilson Blade mailalla😂 joten jäänteistä kannattaa kysyä heiltä. Kengät on Wilson merkkiset

Kuka on suosikkipelaajasi?
Rafael Nadal jonka näin livenä Australian avoimissa 2019.