Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Anna Poikajärvi: ”HVS:ltä ja tennikseltä olen saanut paljon hienoja muistoja ja uusia kavereita”

Perheenjäsen Anna Poikajärvi: ”HVS:ltä ja tennikseltä olen saanut paljon hienoja muistoja ja uusia kavereita”

Aloitin tenniksen ala-asteella, noin 9-vuotiaana, taisi olla joku HVS:n mainostus meidän koulussa, mistä ajatus tenniksestä heräsi.

Aloitin tenniksen yhden kaverini kanssa – hän lopetti tenniksen muiden lajien takia, mutta ensimmäiset seuran järjestämät pelitapahtumat tuolloin sai minut innostumaan lajista ja jatkamaan. Siitä lähtien olen pelannut tennistä HVS:n tunneilla, minkä lisäksi kesäleireillä ja Pajulahden leireillä on tullut käytyä myös. Parhaita muistoja tenniksen parissa varmaan ovatkin olleet juuri leireillä pelaaminen ja ajanvietto kaverien kanssa.

HVS:ltä ja tennikseltä olen saanut paljon hienoja muistoja ja uusia kavereita, sekä viime kesästä lähtien myös kesä- ja osa-aikatyön, joka on tuonut taas uusia erilaisia ihmisiä ja kokemuksia.

HVS on tiivis ja hyvän ilmapiirin yhteisö – useat kerrat on pukuhuoneessa tai kahvilassa juteltu pitkäänkin vieraiden ihmisten kanssa.

Hallille on aina mukava tulla ja siellä viettää aikaa.