Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsenet Otso Martikainen ja Linus Lagerbohm ovat HaPPY Ambassadoreita

Perheenjäsenet Otso Martikainen ja Linus Lagerbohm ovat HaPPY Ambassadoreita

HPP Openin HaPPy Ambassadorit, Linus Lagerbohm ja Otso Martikainen ovat ahkerasti kiertäneet kansainvälisiä ammattilaiskisoja ja ura on ollut hyvin nousujohteista. Mutta keitä nämä nuoret lupaukset ovat?

Vuonna 2007 syntynyt Linus ja vuonna 2006 syntynyt Otso ovat helsinkiläisiä, HVS-Tenniksen pelaajia. Molempien pelaajien ensikosketus lajiin on tapahtunut Talissa, Linus Hedmanin kesäleireillä ja Otso HVS:n toiminnassa.

Munkkivuoressa asuvan, sujuvasti korean kieltä puhuvan Otson tennisesikuvia ovat Rafael Nadal ja Heung Min Son. Linuksen esikuvia ovat Rafal Nadal ja Andy Murray.

“Se miten Andy taistelee joka ikisestä pisteestä ja ei luovuta missään vaiheessa”.

Linus kokee, että tenniksessä ei ole oikein mitään ikäviä asioita. “Paitsi häviäminen. Se ei ole kivaa”.  Otso tuo puolestaan esille tenniksen mentaalisen puolen haastavuuden, sekä hyökkäävän pelin ja virheiden välisen tasapainon löytämisen.

Otson ja Linuksen treenipäivät ovat hyvin tiiviitä. Aamulla ennen koulua pojat käyvät usein aamutreeneissä. Koulun jälkeen on iltapäivätreenit, jota seuraa fysiikka. Ilta koostuu läksyistä, vapaa-ajasta, lihashuollosta ja venyttelystä sekä seuraavaa päivää varten valmistautumisesta.

Miten Otso ja Linus rentoutuvat? Linus rentoutuu parhaiten nukkumalla päiväunet (jos siihen on aikaa) sekä kuuntelemalla musiikkia. Otson rentoutumiskeinoihin kuuluu mm. hyvin syöminen sekä shakin tai pleikkarin pelaaminen.