Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Helena Välimäki: ” Seuran vaihtaminen jännitti, koska HVS oli minulle uusi seura, enkä tuntenut sieltä ketään. Ilokseni kuitenkin huomasin, että ”kotiuduin” seuraan paremmin kuin olin uskaltanut ajatella.”

Perheenjäsen Helena Välimäki: ” Seuran vaihtaminen jännitti, koska HVS oli minulle uusi seura, enkä tuntenut sieltä ketään. Ilokseni kuitenkin huomasin, että ”kotiuduin” seuraan paremmin kuin olin uskaltanut ajatella.”

Kerro muutama sana itsestäsi? 

Olen Helena Välimäki, 25-vuotias. Olen kotoisin Tampereelta, mutta nykyään asun Helsingissä ja työskentelen kiinteistönvälitysalalla. Olen intohimoinen tennisfani, jonka innostus tennistä kohtaan kasvaa kasvamistaan.

Kerro tennishistoriastasi?
Aloitin tenniksen noin neljä vuotta sitten siskoni kanssa Tampereen tennisseurassa Tatsilla. Ensimmäiset kaksi vuotta pelasin siellä, kunnes muutin Helsinkiin ja aloitin HVS:llä syksyllä 2020. Seuran vaihtaminen jännitti, koska HVS oli minulle uusi seura enkä tuntenut sieltä ketään. Ilokseni kuitenkin huomasin, että ”kotiuduin” seuraan paremmin kuin olin uskaltanut ajatella. Tenniksestä on tullut minulle enemmän kuin harrastus!

Mikä sai sinut innostumaan? Mikä tenniksessä viehättää sinua?
Tennisharrastukseni alkoi siitä, kun luin Andre Agassin elämäkerran. Inspiroiduin kirjasta niin paljon, että ilmoittauduin alkeiskurssille. Hurahdin lajiin saman tien!
Tenniksessä viehättää lajin monipuolisuus. Se tuottaa suurta mielihyvää ja joka kerta energiatasoni pomppaa kattoon, kun pääsen pelaamaan. Tennistä pelatessani unohdan kaiken muun, keskityn vain olennaiseen. Lisäksi ihmiset tekevät tenniksestä parasta! Kentällä iloitaan muiden onnistumisista, kannustetaan toisia sekä ennen kaikkea pelataan hyvällä fiiliksellä ja pidetään hauskaa!

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?
Ensimmäisenä tulee mieleen kesä 2021 Taiviksessa. Minulle oli kertynyt paljon korvaustunteja, joten lähes koko kesä hurahti Taiviksessa ja se oli niiiiin kivaa. Tutustuin myös mahtaviin ihmisiin, joista osan kanssa käyn edelleen pelaamassa! 😊

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?
Nopeus! Jalkani yllättävät välillä itsenikin😁

Mitä HVS-Tennis sinun tenniksellesi merkitsee? Mitä palveluja käytät?
HVS on seurana monipuolinen ja kannustava. Valmentajat ovat huikeita! Valmennustunnin jälkeen hymy on vielä leveämpi kuin sinne tultaessa – meni hyvin tai ei. Käyn aikuisvalmennuksessa kaksi kertaa viikossa. Uskaltauduin myös osallistumaan tänä vuonna Story Friday Night Challenge -tapahtumaan. Tämä kannatti, ei jäänyt viimeiseksi kerraksi😁

Kuinka usein pelaat tennistä?
Vähintään 2–3 kertaa viikossa.

Kuka on suosikkipelaajasi?
Roger Federer, Dominic Thiem ja tietysti Emil Ruusuvuori.

Sana on vapaa!
Pelataan tennistä suurella sydämellä! Kiitos HVS!