Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Jan Forstén: ”Kertaakaan ei ole treenien aikana käynyt mielessä että ’’loppuisipa jo’’, päinvastoin usein loppuu kesken.”

Perheenjäsen Jan Forstén: ”Kertaakaan ei ole treenien aikana käynyt mielessä että ’’loppuisipa jo’’, päinvastoin usein loppuu kesken.”

Kerro muutama sana itsestäsi?
Olen 29-vuotias, monipuolisesta liikunnasta nauttiva mies.

Kerro tennishistoriastasi?
Tenniksestä innostuin opiskeluaikoina Oulussa. Miltei kaikki urheilulajit nuorena harrastaneena muistan miettineeni, miksen ollut koskaan aikaisemmin kokeillut lajia. Nyt takana on puolitoista vuotta tennisvalmennuksessa eikä loppua näy!

Mikä sai sinut innostumaan? Mikä tenniksessä viehättää sinua?
Monipuolisuus sai minut ehdottomasti innostumaan. Tennis on varmasti yksi vaikeimmista urheilulajeista ja sen takia kehitettävää riittää lukemattomilla osa-alueilla. Sadasta pallosta kun yksi onnistuu, niin tuntuuhan se TODELLA HYVÄLTÄ. Kertaakaan ei ole treenien aikana käynyt mielessä että ’’loppuisipa jo’’, päinvastoin usein loppuu kesken.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?
Yhtä erityistä muistoa ei ole. Usein esiin tuleva muisto sen sijaan on, kun valmentajani kysyy päättömän pallon jälkeen ’’mitä sä teet’’? Monesti kysyn myös itseltäni samaa.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?
Vahvuuksiin kuuluu periksi antamattomuus ja vastaavasti heikkoutena ’’hytti sulaa’’.

Mitä HVS-Tennis sinun tenniksellesi merkitsee? Mitä palveluja käytät?
Aikuisvalmennus.

Kuinka usein pelaat tennistä?
Pari kertaa viikossa.

Millä mailalla/tossuilla/jänteillä pelaat?
Mailana toimii Wilson Blade (vanhamalli) ja kengät ovat jotkut Niket. Hyvän oloiset jänteet aina laittanu taiviksessa, eikä specseistä ole mitään käryä.

Kuka on suosikkipelaajasi?
Julius Kaverinen! (Nuori legenda)