Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Julius Kaverinen: ”Tennismuistoista viimeisimpänä itselläni mielessä on 2022 HPP Open, jossa juonsin ja haastattelin pelaajia läpi kisan. Se tuntui tosi jännittävältä ja mielekkäältä.”

Perheenjäsen Julius Kaverinen: ”Tennismuistoista viimeisimpänä itselläni mielessä on 2022 HPP Open, jossa juonsin ja haastattelin pelaajia läpi kisan. Se tuntui tosi jännittävältä ja mielekkäältä.”

Kerro muutama sana itsestäsi?  

Olen Julius Kaverinen ja olen 26-vuotias Punavuoressa asusteleva miehen alku. Nautin kerrospukeutumisesta ja myöhäisistä, rennoista aamuista. Koko elämäni olen urheillut, ihan vauvasta saakka. Lähes kaikkia lajeja kokeilin, mutta jotenkin se tennismaila tuntui hyvältä kädessä- Ehkä se on geeneissä? Koko perheen äitini puolelta on pelannut tennistä ja sedilläni onkin muutamia SM-kultamitaleita takataskussa.

Kerro tennishistoriastasi?  

Tenniksen aloitin n. 4 vuotiaana, mutta valmennukseen pääsin 6-7 vuotiaana  HLK:n Tennispuistossa legenda, Timo Nakarin opeissa. Sen jälkeen käväisin Esport Centerissä vuoden verran ja siitä tie vei Tapio ”Tapsa” Nurmisen oppeihin Taliin!

Siitä asti olen ollut henkeen ja vereen HVS. Muutama nosto tähän huikeista entisistä HVS valmentajistani: Antti Tuomi, Pasi Virtanen, Saku Siivonen, Timo Kunnas ja Olli Leppänen. Junnuna SM-mitaleita tuli ihan kiitettävästi ja yksi kultainenkin. Kävin opiskelemassa jenkeissä, University of West Alabamassa. Vietin jenkeissä melkein 5 vuotta pelaten yliopistotennistä. Palattuani Suomeen, tie johti takaisin HVS:n riveihin, tällä kertaa valmentajan hommiin. Olen nyt ollut 2,5 vuotta HVS:llä töissä ja nauttinut siitä täysillä.

Mikä sai sinut innostumaan? Mikä tenniksessä viehättää sinua?  

Hmm, varmaan pelikaverit, lajin vaikeus ja se, kun pienenä aloittaa, niin siinä on automaattisesti suhteellisen hyvä. Ehdottomasti tenniksen monipuolisuus on kaikkein viehättävintä. Koska kaikki pelaajat ovat erilaisia ja pelaavat eri tavalla, on tosi tärkeää osata adaptoitua tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?  

Näitä löytyy vaikka kuinka paljon. Olisi hyviä tarinoita Amerikasta, tai tarinoita kisareissuilta ympäri Eurooppaa. Tennismuistoista viimeisimpänä itselläni mielessä on 2022 HPP Open, jossa juonsin ja haastattelin pelaajia läpi kisan. Se tuntui tosi jännittävältä ja mielekkäältä.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?  

Pelinluku ja vastustajan heikkouksien löytäminen. Kämmen oli joskus huikea, nykyään se suhisee, eikä lähde mihinkään.

Mitä HVS-Tennis sinun tenniksellesi merkitsee? Mitä palveluja käytät?  

No aika lailla kaikkea! HVS on työnantaja, mutta seurana HVS on ihan ykkönen!

Kuinka usein pelaat tennistä?  

4–5 krt viikossa, jos valmentaminen lasketaan 😉

Millä mailalla/tossuilla/jänteillä pelaat?  

Maila Wilson Blade 98 18×20/Tossut Wilson Kaos/ Jänteet Wilson Poly Pro 24kg

Kuka on suosikkipelaajasi?  

GOAT! ROGER FEDERER!

Sana on vapaa!  

” When you do something best in life, you don´t really want to give that up-and for me it´s tennis”

-Roger Federer