Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Jussi Uddfolk: ” Tiukat matsit ovat aina hauskoja, lopputuloksesta huolimatta.”

Perheenjäsen Jussi Uddfolk: ” Tiukat matsit ovat aina hauskoja, lopputuloksesta huolimatta.”

Kerro muutama sana itsestäsi?  

Olen 50-vuotias uusioperheen isä Kauniaisista. Tenniksen ohella harrastan purjehdusta, laskettelua ja puuhastelen erilaisten remontti- ym. projektien parissa. Koulutukseltani olen DI ja työskentelen metsäteollisuuden parissa.

Kerro tennishistoriastasi?  

Lapsena pelailin jonkun verran kesäisin ulkokentillä kavereiden kanssa, mutta en koskaan osallistunut minkäänlaiseen valmennukseen. Aikuisiällä en tullut pelanneeksi tennistä käytännössä ollenkaan, ennen kuin sain päähäni osallistua HVS:n alkeiskurssille vuonna 2016.

Mikä sai sinut innostumaan? Mikä tenniksessä viehättää sinua?  

Lasten kasvaessa ja elämäntilanteen muuttuessa minulla alkoi muutama vuosi sitten olla enemmän vapaa-aikaa ja toisaalta kaipasin jotain säännöllistä tekemistä. Kävin pari kertaa lasten ja tuttavien kanssa pelailemassa tennistä, ja sain siitä kipinän lähteä alkeiskurssille. Asuin tuolloin melko lähellä Talia, joten se paikkana ja HVS seurana olivat minulle parhaat vaihtoehdot. Asuinpaikka on tuosta jo vaihtunut, mutta pidän edelleen Talia kotikenttänäni.

Tenniksessä minua viehättää lajin haasteellisuus ja toisaalta mahdollisuus harrastaa sitä vielä pitkälle tulevaisuuteen. Pidän erityisesti myös ohjatusta valmennuksesta mukavassa porukassa. Myös tiukat matsit ovat aina hauskoja, lopputuloksesta huolimatta.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?  

Tähän en oikein keksinyt mitään erityistä… Tennis on erityistä!

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?  

Vasenkätisyys, peruslyönnit ja silloin tällöin onnistuvat kierteiset syötöt 😊. Kehityskohteita sitten enemmänkin, verkkopelaamisesta syöttövarmuuden ja lyöntivalikoiman kehittämiseen.

Mitä HVS-Tennis sinun tenniksellesi merkitsee? Mitä palveluja käytät?  

HVS:n ohjattu valmennus on oman harrastukseni perusta ja tärkeä osa viikoittaista kalenteriani. Meillä on treeneissä hyvä meininki ja ne ovat itselleni myös sosiaalisesti tärkeä tapahtuma. Valmennuksen ohella osallistun silloin tällöin myös HVS:n pelitapahtumiin.

Kuinka usein pelaat tennistä?  

Käyn tiistaisin HVS:n ja Jannen aikuisvalmennuksessa (1,5 h) ja olen viime vuosina ollut mukana niin OTC Cupissa kuin Tali Gentlemans Cupissa – vaihtelevalla menestyksellä. Satunnaisesti olen osallistunut myös HVS:n järjestämiin pelitapahtumiin, kuten Story Friday Night Challengeen.

Minulle tennis on enemmän syys-talvi-kevät-kausien harrastus, kesäisin aika tahtoo mennä muissa puuhissa. Kesän ulkopuolella tenniskertoja tulee 1-3 kertaa viikossa.

Millä mailalla/tossuilla/jänteillä pelaat?  

Tällä hetkellä laukustani löytyy 2 kpl Wilson Blade 104 -mailoja Solincon jänteillä. Tossumerkkiä olen vuosien varrella vaihdellut, minulla on ollut vähän haasteita löytää leveään räpylääni hyvin sopivia kenkiä. Nyt pelaan Lotto Mirage 300 -tossuilla, jotka ovat ainakin tähän saakka vaikuttaneet melko hyviltä.

Kuka on suosikkipelaajasi?  

Taidan olla vähän huono fanittamaan tai ylipäätään seuraamaan ketään pelaajaa sen kummemmin, mutta vasenkätisenä täytyy varmaan nostaa tähän Rafael Nadal.

Sana on vapaa!  

HVS:lle ruusuja hyvästä valmennuksesta ja aktiivisesta tiedottamisesta!