Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Leena Tyynilä: ” Haluan pelata vielä 80-vuotiaana ja siksi myös oheisharjoittelu on tärkeää.”

Perheenjäsen Leena Tyynilä: ” Haluan pelata vielä 80-vuotiaana ja siksi myös oheisharjoittelu on tärkeää.”

Perheenjäsen Leena Tyynilä: ” Haluan pelata vielä 80-vuotiaana ja siksi myös oheisharjoittelu on tärkeää.”

Kerro muutama sana itsestäsi?  

Olen helsinkiläinen, kahden aikuisen pojan äiti. Koko perhe, aviomies ja pojat pelaavat tennistä. Muina lajeina minulla ovat golf, kuntosali, juoksu ja laskettelu. Koko työurani olen työskennellyt erilaisten palkitsemiseen liittyvien aiheiden parissa. Tänä syksynä vaihdoin työpaikkaa ja aloitin PwC:llä

Kerro tennishistoriastasi? 

Olin kokeillut tennistä muutaman kerran lapsuudessa ja nuoruudessa, mutta silloin muut lajit kiinnostivat enemmän, enkä syttynyt tennikseen. 2000-luvun alussa asuimme perheeni kanssa Amsterdamissa ja olin 1,5 vuotta kotiäitinä ja samalla etsin liikuntaharrastusta juoksun oheen. Löysin hyvän tennisvalmentajan, perustin ryhmän ja siitä lähti innostus tennikseen. Kun palasimme Suomeen, hakeuduin Taliin treenaamaan ja pelaamaan.

Mikä sai sinut innostumaan? Mikä tenniksessä viehättää sinua?  

Lajin fyysisyys, sosiaalisuus ja jatkuva oppiminen.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?

Viimeisin tennismuisto liittyy viime kesään ja erityistennikseen. Vanhempi poikamme Tommi voitti hopeaa Special Olympics -kesäkisoissa Berliinissä. Mitali oli upea saavutus Tommille ja valmentaja-Rogerille ja vuosien työn tulos. Mutta vielä hienompaa on se, miten tennis yhdistää erilaiset pelaajat. On kiva seurata, miten Tommi ja muut SO-treeniryhmän pelaajat on otettu vastaan Talin tennisperheessä. He todellakin kuuluvat joukkoon.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?  

Ehdottomasti kämmen!

Mitä HVS-Tennis sinun tenniksellesi merkitsee? Mitä palveluja käytät?  

Mielestäni HVS-Tennis on loistava seura, joka tarjoaa jokaiselle jotain. Treenaan maanantaisin Jannen ja Juliuksen ryhmässä ja hyvän korvausjärjestelmän ansioista välillä muiden valmentajien ryhmissä. Pelaan myös yhdessä HVS:n divarijoukkueessa varapelaajana.

Kuinka usein pelaat tennistä? 

Pelaan keskimäärin 3-4 kertaa viikossa. Pelaan kolmessa OTC:n senioriliigajoukkueessa ja matseja on yleensä parina viikonloppuna kuukaudessa.

Mitä tavoitteita sinulla on tenniksesi suhteen? 

Haluan pelata vielä 80-vuotiaana ja siksi myös oheisharjoittelu on tärkeää.

Millä mailalla/tossuilla/jänteillä pelaat?  

Mailana Babolat Pure Drive(300 g), tossuina yleensä Asicsit tai Niket ja jänteinä Solinco Tour Bit

Kuka on suosikkipelaajasi?  

Harri Heliövaara

Sana on vapaa!  

Käytetyt tennispallot ovat hyvä raaka-aine ystävien koirien jouluseppeleisiin.