Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Morris Kinnula: ”HVS-tennis merkitsee kivaa harrastusta ja ajanviettoa lähellä kotiani. HVS:ssä on hyvä joukkuehenki.”

Perheenjäsen Morris Kinnula: ”HVS-tennis merkitsee kivaa harrastusta ja ajanviettoa lähellä kotiani. HVS:ssä on hyvä joukkuehenki.”

Kerro muutama sana itsestäsi.
Moi, olen Morris Kinnula, kohta 15 v. Harrastan tenniksen pelaamista, uimahyppyä ja soitan bändissä. Vapaa-ajallani myös laitesukellan ja kalastan. Käyn kasiluokkaa Norssenissa.

Mitä tulee mieleen tennishistoriastasi?
Aloitin tenniksen harrastamisen 7–8 vuotta sitten kesäleirillä Taivallahden tenniskentällä. Siitä lähtien olen käynyt tennistreeneissä ja viikonloppuisin pelannut tennistä perheen kanssa.

Mikä sai sinut innostumaan? Mikä tenniksessä viehättää sinua?
Tenniskisat, hyvät kaverit ja mukavat valmentajat saa minut innostumaan tenniksestä. Tenniksessä viehättää uusien asioiden oppiminen ja hyvien lyöntien lyöminen.


Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?
Erityinen tennismuisto on Pajulahden tennisleiriltä. Leiri oli kiva ja sai pelata paljon tennistä ja olla mukana kivoissa vapaa-ajan harrastuksissa. Toinen kiva tennismuisto on, kun sain olla pallopoikana Tali Open:ssa Ruusuvuoren pelissä.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?
Olen aika nopea ja ehdin hyvin vaikeisiin palloihin

Mitä HVS-Tennis sinun tenniksellesi merkitsee? Mitä palveluja käytät?
HVS-tennis merkitsee kivaa harrastusta ja ajanviettoa lähellä kotiani. HVS:ssä on hyvä joukkuehenki. Käyn U18 treeneissä ja kursseilla ja leireillä, Team tehoilloissa ja Subway Challenge kisoissa. Lisäksi toimin pallopoikana aina kun mahdollista.

Kuinka usein pelaat tennistä?
Pelaan tennistä 2-4 kertaa viikossa, joskus enemmänkin, jos on vapaita vuoroja.

Millä mailalla/tossuilla/jänteillä pelaat?
Maila on Wilson Blade ja tällä hetkellä tossut taitaa olla Adidakset

Kuka on suosikkipelaajasi?
Emil Ruusuvuori on yksi suosikkini.