Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Outi Sivonen: ” Tennis on erinomaista vastapainoa työlle, ja sitä kautta olen saanut tosi paljon uusia mahtavia tenniskavereita”

Perheenjäsen Outi Sivonen: ” Tennis on erinomaista vastapainoa työlle, ja sitä kautta olen saanut tosi paljon uusia mahtavia tenniskavereita”

Kerro muutama sana itsestäsi?  

Olen Outi Sivonen, 46-vuotias joensuulaistaustainen kahden nuoren miehenalun äiti Haagasta. Työskentelen Solitan henkilöstöjohtajana ja olen innostunut työkulttuurien kehittämisestä. Kirjoitin aiheesta myös helmikuussa ilmestyneen kirjan ”Yrityskulttuurit murroksessa – Inhimillinen työelämä ei rakennu pelkällä itseohjautuvuudella”.

Kerro tennishistoriastasi?  

Seurattuani tennistä kentän laidalla vuosia niin äidin kuin puolison roolissa kannustaen, innostuin seitsemän vuotta sitten eräällä lomamatkalla kokeilemaan lajia itse ja kun palasimme kotiin, ilmoittauduin kurssille.

Mikä sai sinut innostumaan? Mikä tenniksessä viehättää sinua?  

Olen aina ollut kiinnostunut erityisesti aikuisten oppimisesta, ja halusin katsoa, voiko 40-vuotiaana oppia vielä tällaisen lajin, joka on aika tekninen. Lajissa viehättää sen monipuolisuus, se että sitä voi kukin pelata omalla tasollaan, ja kehittymismahdollisuuksia on loputtomasti. Lisäksi tennis on erinomaista vastapainoa työlle, ja sitä kautta olen saanut tosi paljon uusia mahtavia tenniskavereita.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?  

Montakin! Mutta ehkä nostan Savonlinnan oopperatenniskisat muutaman vuoden takaa. Olin aloittanut kilpailemisen aika hiljattain, ja kisoissa oli tosi kivaa – hyvä tunnelma ja aurinko paistoi. Tuntui siltä, että ensimmäinen tavoite oli saavutettu, olin mukana kisoissa ja nautin pelaamisesta.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?  

Syöttö ja sinnikkyys

Mitä HVS-Tennis sinun tenniksellesi merkitsee? Mitä palveluja käytät?  

HVS on ollut alusta saakka osa tennisharrastustani, olen ollut mukana viikkovalmennuksessa, osallistunut erilaisiin peli-iltoihin, pelannut Talin hallisarjassa ja nyt olen mukana myös uudessa Taitava-liigassa. Olen saanut kaikilta valmentajaltani erinomaista valmennusta, kannustusta ja tukea.

Kuinka usein pelaat tennistä?  

Pelaan tennistä 3-4 kertaa viikossa.

Millä mailalla/tossuilla/jänteillä pelaat?  

Maila Babolat, tossut Adidas ja jänteet ne, jotka Kallu Talissa laittaa 🙂

Kuka on suosikkipelaajasi?  

Iga Swiatek

Sana on vapaa!  Seuraava pallo on aina uusi alku.