Etusivu > Ajankohtaista > Perheenjäsen Selma Korhonen: ” Olen kiitollinen siitä, että tennispolkuni on jatkunut niin pitkään HVS:llä, koska olen sen myötä saanut ystäviä, oppinut paljon, saanut uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia ja tällä hetkellä jopa töitä.”

Perheenjäsen Selma Korhonen: ” Olen kiitollinen siitä, että tennispolkuni on jatkunut niin pitkään HVS:llä, koska olen sen myötä saanut ystäviä, oppinut paljon, saanut uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia ja tällä hetkellä jopa töitä.”

Kerro muutama sana itsestäsi? 

Olen Selma Korhonen 16-vuotias Töölöstä. Toimin HVS:ssä lasten tennisohjaajana koulun ohella.

Kerro tennishistoriastasi?

Aloitin tenniksen 3-vuotiaana. Olen aina pelannut tennistä vaihtelevia määriä. Ala-asteella kävin ip tenniksessä lähes joka päivä suoraan koulusta ja kesälomilla tennisleireillä. Jossain vaiheessa kilpauintiharrastus vei niin paljon aikaa, että tennis jäi vähemmälle. Tällä hetkellä en käy itse tunneilla vaan ohjaan lapsia HVS:ssä. Kesällä pelataan jonkun verran perheen kanssa. Tenniksessä minua viehättää lajin vauhdikkuus ja pelaaminen, koska olen aika kilpailuhenkinen.

Onko sinulla joku erityinen tennismuisto?

Muistan erityisesti sen, kun olin 8-vuotiaana viikon pallotyttönä IPP Openissa pallotyttönä sillä se oli ensimmäinen kokemukseni pallotyttönä ja aika intensiivinen sellainen. Opin siellä myös pallotyttönä olemisesta ja ylipäätään enemmän tenniksestä.

Mikä on vahvuutesi tenniskentällä?

Vahvuuteni tenniskentällä on reaktio nopeus ja hyvä pelisilmä.

Mitä HVS-Tennis sinun tenniksellesi merkitsee? Mitä palveluja käytät?

HVS-Tennis merkitsee minulle paljon, koska olen viettänyt koko ikäni tennishallilla erityisesti ip–tenniksen aikana ja se on minulle tuttu ja turvallinen paikka. Käyn välillä perheeni kanssa pelaamassa ja olen miettinyt aloittavani taas käymään säännöllisesti valmennustunneilla.

Kuinka usein pelaat tennistä?

Tällä hetkellä pelaan tennistä lähinnä lomilla, ensi vuonna toivottavasti enemmän.

Millä mailalla/tossuilla/jänteillä pelaat?

Pelaan Wilson six one prostaffilla kengät myös Wilsonin.

Kuka on suosikkipelaajasi?

Suosikkipelaaja on tällä hetkellä Emil Ruusuvuori ja olen ollut Ranskassa asti katsomassa hänen pelejään.

Sana on vapaa!

Olen kiitollinen siitä, että tennispolkuni on jatkunut niin pitkään HVS:llä, koska olen sen myötä saanut ystäviä, oppinut paljon, saanut uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia ja tällä hetkellä jopa töitä. Hallilla nähdään!