Etusivu > Ajankohtaista > Esittelyssä Verkkosanomien uusi kirjoittaja, Petra Puheloinen

Esittelyssä Verkkosanomien uusi kirjoittaja, Petra Puheloinen

Esittelyssä Petra Puheloinen

Olen entinen Suomen naisten kaksinpelin ranking ykkönen (vuosi 2001) ja parhaimmillani ylsin WTA-listalla kaksinpelissä sijalle 412.

Koko lapsuuteni ja nuoruuteni vietin tenniskentillä kovasti harjoitellen ja kilpaillen. Käytin kaiken ylimääräisen vapaa-aikani tenniksen parissa. Enimmillään treenasin hiukan alle 30-tuntia viikossa.

Tenniksen pariin minut toi oma äitini, jolla itsellään oli vahva tennistausta ja joka opetti tennistä Esport Centerin tenniskoulussa, jonne minäkin silloin päädyin harjoittelemaan.

Tennis vei minut heti mukanani. Nautin harjoittelemisesta ja kilpailemisesta kovasti.

20-vuotiaana kun peli ei enää kulkenut haluamaani tahtiin, tulin siihen tulokseen, että kilpailujen aika on ohi. Oli aika tehdä jotain muuta. Päädyin Helsingin kauppakorkeakouluun opiskelemaan ja samalla valmensin tennistä tenniskoulussa.

Tennis ei koskaan ole ollut poissa elämästäni. Vaikka oma pelaamiseni on viime vuosien aikana jäänyt vähiin, olen silti seurannut lajia koko ajan. Minua kiinnostaa huipputennis ja tietysti myös kaikkien suomalaisten otteet maailmalla ja kotimaassa.  Kirjoitankin erityisesti huipputennikseen (erityisesti naisten) liittyvää blogia harrastuksena: www.helppoajakivaa.blogspot.com

Nyt minulla on ilo saada kirjoittaa tennisaiheisia artikkeleita HVS-verkkosanomiin.