Etusivu > Ajankohtaista > Ravintola Story yhteistyöhön Friday Night Challengen kanssa

Ravintola Story yhteistyöhön Friday Night Challengen kanssa

Perjantai-iltoihin on jatkossa luvassa uusia tennistarinoita, kun Ravintola Story tuottaa ruoat HVS-Tenniksen järjestämään aikuisten kaksinpelitapahtumaan. Samalla tapahtuman nimi muuttuu Story Friday Night Challengeksi.

Story sai alkunsa Vanhasta Kauppahallista. Siellä syntyi eurooppalainen, mutkattomaan nautiskeluun nojaava ravintolakokemus. Teemat pyörivät aamiaisen, lounaan, kahvittelun ja viinittelyn ympärillä, mutta jokainen saa päättää itse, miten Storya käyttää. Vuodenaikojen mukana elävät raaka-aineet, tuoreus, käsityö sekä sukupolvilta toisille jatkuva perinne ohjaavat herkullisiin makuihin ja konstailettomaan kokemukseen. Nykyään löydät Storyn ravintoloita Kauppahallin lisäksi Kampista ja kauppakeskus Triplasta. Anders ”Andu” Westerholm, Storyn perustajajäsen:

Story Friday Night Challenge on todella hauska tapa päättää työviikko tehokkaasti palloja lyöden. Kolmen tunnin aikana pääsee nopealla tahdilla pelaamaan useita eri vastustajia vastaan. Mieli pysyy virkeänä ja lopuksi puidaan hommat Storyn tarjoiluiden äärellä

”Tiedossa kauden makuja ja klassikoita”, jatkaa vielä Andu.

Story Friday Night Challenge on Talissa järjestettävä aikuisten kaksinpelitapahtuma. Se on tarkoitettu kaikille otteluiden pelaamisesta innostuneille. Ei ole väliä oletko vasta aloittamassa kisaamisen, pelaatko jo hallisarjoja vai oletko jo kokeneempi pelaaja. Tervetuloa mukaan!

Seuraavat tapahtumat:
16.10.2020 (melkein täynnä)
13.11.2020 (mukaan mahtuu vielä)

Ilmoittautuminen tapahtumaan: https://hvstennis.fi/tuote/aikuiset-night-challenge/
Ravintola Story verkossa: https://www.story-restaurants.fi/

Teksti: Janne Kesti-Helia