Etusivu > Ajankohtaista > Repen palsta: Aikuisvalmennus luo nahkaansa

Repen palsta: Aikuisvalmennus luo nahkaansa

HVS-Tenniksen aikuisvalmennus on kasvanut. Liikuntaa ja hauskanpitoa tenniksen haasteiden parissa haluavat ovat kiitettävästi löytäneet hyvän seuran. Kohta 100-vuotias joten perinteitä on. Ja aika on katsoa tulevaisuuteen.

Tämän kauden alussa HVS:n kirjoilla oli noin 650 aikuisoppilasta viikottaisissa pienryhmissä ja toimintaan mukaan haluavia on ovella koputtelemassa. Olemme syksyn aikana järjestäneet pelitapahtumia, kursseja ja klinikoita, niistäkin suurin osa on ollut täynnä.

Mikä onkaan nyt ajan henki, mutta HVS-Tenniksen tyyli on sopinut monille. Iso kiitos valmentajille ja toiminnan organisoijille. Seura pyörii siihen malliin, että syytä tyytyväisyyteen on.

Paras aika tehdä pikkunen särmäys on silloin kun menee hyvin. Valmentajakunnan kanssa asiaa on pohdittu ja opiskeltu. Miten voisimme olla vielä paremmin apuna ja edistämässä tennisharrastusta? Kurre Lindström 95 lätkän MM huumassa totesi, että tekivät niinkuin ennenkin, mutta ”lite bättre”.

Luvassa on mielenkiintoinen syksy kun aikuisvalmennus tekee ”lite bättreä”! Olemme valinneet punaisiksi langoiksi yhdessä tekemisen ja tennispelin kunniottamisen.

Nyt toukka ei koteloidu, luodaan vaan nahkaamme. Voi olla että ens vuonna koteloidutaan, katsotaan. Kotelosta kömpisi upea perhonen, oisko se hienoa?

Repe Jokinen, Aikuisvalmennuksen päävalmentaja

PS. Otin vastaan Aikuisvalmennuksen Päävalmentajan pestin alkusyksystä. Sisältö ja jakelu.
PS. PS. Jannet Wuorinen ja Kesti-Helia jatkaa Talin ja Taiviksen Hallivastaavina. Käytännön järjestelyt.
PS. PS. PS. Mekin ollaan pienryhmä. Valmennuspäällikön (Saku Siivonen) alaisuudessa.