Etusivu > Ajankohtaista > Repen palsta: Ennakoi tuleva tilanne

Repen palsta: Ennakoi tuleva tilanne

Katso palloa! Ihan ehdoton ykkösohje ajatukselliseen self-help valmennukseen. Samaa kastia on Liiku! Ilman sen toistelua ei pärjää.

Asetu pallon taakse, paino alhaalla, osuma edestä, lyö pallosta läpi. Arvokkaita itsestäänselvyyksiä, joita pitää toistuvasti pyöritellä pelin kutistamassa mutta kovassa kallossa.

Miten paljon ohjeista on apua kun ”helmiä” ei ehdi edes asettamaan oikeaan järjestykseen?

En oikein ehdi asettua, maila ei ole ihan kunnolla vetoon valmiina, pallo on jo livahtanut sivulleni, koitan säätää ja koukkia jonkin sortin pelastautumislyönnin ja ainoa mitä ehdin on toivoa, ettei vastustaja ole hiipinyt verkolle virnuilemaan.

Jos olisin ennakoinut pallon tulevaa pomppukohtaa ja -laatua, jos olisin ennakoinut millaista lyöntiä tulen tarvitsemaan, jos olisin ennakoinut mitä vastustaja aikoo seuraavaksi, jos olisin ennakoinut oman aiemman lyöntini seuraamuksia, jos olisin katsonut vastustajan lyövän, niin olisin ehtinyt paremmin, olisi ollut valmiimpi.

Luottaisinpa itseeni sen verran etten antaisi sisäisen äänen sotkea pallon ja pelin tapahtumien lukemista. Päästäisin vaistoni valloilleen ja nauttisin pelin tiimellyksestä täysin palkein!

Repe Jokinen