Etusivu > Ajankohtaista > Repen palsta: Yllättävä juttu

Repen palsta: Yllättävä juttu

Peli on peliä, jossa yllättävillä tapahtumilla on vankka asema. Jotkut puhuvat onnesta ja rouva Fortunan mieltymyksestä. Onni suosii rohkeaa.

Näinhän se on, rohkean pelaajan yritteliäisyys toimii ihan hyvin taktiikkana. Ollaan valmiita kaikkeen, tsempataan ja roikutaan pisteissä mukana! Palkkioksi saat satunnaisesti kantin kautta rullaavan linja lyönnin.

Pelkän onnen varaan ei mestari tietenkään laske kaikkea. Onnea voi houkutella luokse. Katsokaapas kuinka se voi tapahtua.

Pelaaja, joka tekee kaiken niin kuin pitää, on alttiina peliä taitavasti lukevan jujutuksille. Jos vastustajasi on jo “siellä” maila valmiina, kun sijoitat pallon “sinne, minne pitääkin”, olet mahdollisesti syyllistynyt rehelliseen mainostamiseen eli suorastaan lupaat tulevan lyönnin.

Mutta mitä jos mainostaisitkin esim. kämmenpommia pitkin linjaa ottamalla valmiiksi mahdollisimman puuhakkaan lyöntiasennon, maila viritettynä voimavetoon ja posket pumpattuna täyteen latinkiin.  Ja sen jälkeen osumassa vempautatkin mailan lapaa auki, hidastat svingiä ja silkin pehmeällä kosketuksella lirutat pallon krossina kentän etukulmaan. Yllätys tehty!

Tämä toki vaatii jonkin verran enemmän taitoa kuin yksitotinen jyystäminen, mutta onnistumisen nautinto hautaa alleen huonon päivän möhläykset. Tämäkin on onnea.

Yllätyksiin varautuminen on oma erityinen taito. Pallo pomppaakin vinoon tai vastustajan pokalyönti saakin pallon oudon kaareilevaan kierteeseen, vaikka luulitkin jotain aivan muuta. Yllätys osaa pukeutua erilaisiin kaapuihin.

Jos palloa seuratessasi osaat pitää yllä asentoa, jossa paino on paitsi alhaalla myös päkiöiden varassa ja pysyt jatkuvassa liikkeessä, annat itsellesi mahdollisuuksia reagoida. Asentosi heijastaa asennettasi: Olen valmiina, anna tulla mitä vaan.

Piilota aikeesi ja anna asentosi näkyä rohkeana asenteena. Näin saat yllätyksellisyydestä hyvän pelikaverin.

Repe