Etusivu > Ajankohtaista > HVS:n Anne Viitalalle 55+ nelinpelikultaa

HVS:n Anne Viitalalle 55+ nelinpelikultaa

Valko-Pallo järjesti 21.-15.2. järjesti Hiekkaharjun Tenniskeskuksessa 45+ ja 55+ ikäluokkien sisäkenttien SM-kilpailut. Hvsläiset voittivat yhden mestaruuden ja kaksi hopeaa.

Parhaaseen menestykseen ylsi hvsläisistä Anne Viitala, joka otti parinsa Pia Almin, OTC, kanssa N55+ nelinpelin mestaruuden. N45+ nelinpelissä Almi/Viitala -pari oli kakkossijoitettu, mutta kotasi heti avausottelussaan SLT:n Satu Pirilän ja MLK:n Malin Ringbomin, jotka etenivät mestaruuteen.
Naisten luokkien kaksinpeleissä mestaruudet voittivat Satu Pirilä SLT (N45+)  ja Marja Paloheimo TTS (N55+). Näissä luokissa hvsläisiä ei ollut mukana.

Miesten 45+ kaksinpelin loppuottelussa olivat odotetusti kärkisijoitetut Toni Rintala HyTS (1) ja Tommy Ahlgren Smash (2). Mestaruus meni Rintalalle; viisi aiempaa keskinäistä ottelua ovat olleet Ahlgrenin heiniä.
M55+ -luokka oli kisan suurin. Sen voitti Karjalan Tenniksen Antti Palviainen, jolle HVS:n Jari Karvonen hävisi niukasti puolivälierissä. Hopeaa TaTen Seppo Hänniselle.
Nelinpelien mestaruudet menivät serkuksille Tuomas Männistö VT ja Veli-Pekka Männistö (M45+) sekä  Jukka Koskivirralle Sata ja Pekka Salmiselle KoVS (M55+), joille HVS:n Ralf Forsén ja Aalto Tenniksen Tapio Makkonen hävisivät loppuottelussa.

Teksti Riitta Närhi