Etusivu > Ajankohtaista > Suomen suurin tennisseura toimii esimerkkinä muille

Suomen suurin tennisseura toimii esimerkkinä muille

HVS:n hallituksen uusi puheenjohtaja Kimmo Karviala haluaa lisätä seurojen välistä yhteistyötä.

”Tennis on pieni laji, ja siksi tarvitsemme ison kuvan kehittämiseksi enemmän yhteistyötä eri seurojen välillä”, maalailee HVS:n hallituksen tuore puheenjohtaja Kimmo Karviala uuden hallituksen painotuskohteita.

Kimmo on tuttu näky niin Talissa kuin Taiviksessakin, ja uuden puheenjohtajan aika on jo pienestä pitäen kulunut pitkälti tennishalleilla. Kimmon isoisä Raimo, tutummin Rape, toimi Talin tenniskeskuksen toimitusjohtajana 1975-1985 ja oli perustamassa tenniskeskusta. Myös Kimmon isä ja täti kilpailivat nuorena HVS:ssä, ja nyt Kimmon koko perhe pelaa tennistä ja on mukana tenniksessä tavalla tai toisella. Kimmo on ylpeä hvs:läinen:

”HVS on Suomen suurin tennisseura, joten meillä on ainutlaatuinen tehtävä ja etuoikeus toimia esimerkkinä muille seuroille. Siksi toivon, että kehitämme yhä tiiviimpää yhteistyötä muihin seuroihin, Tennisliittoon ja muihin kumppaneihimme lähitulevaisuudessa”, Kimmo jatkaa.

Yhteistyön kehittämisen ohella Kimmo haluaa varmistaa, että Suomen suurin tennisperhe on jatkossakin toimiva yhteisö lapsille, nuorille, aikuisille, senioreille, harrastajille ja kilpailijoille. Yhteisön toimivuuden kehittämiseksi Kimmo haluaa panostaa myös HVS:n työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä oman henkilöstön jatkuvaan kouluttamiseen.

”Tennisvalmennus vaatii valmentajalta sekä fyysistä että henkistä jaksamista. Hyvä työhyvinvointi ja jatkuva ammattitaidon kehittäminen näkyvät asiakkaiden suuntaan yhä parempana palvelulupauksen lunastuksena. Silloin kaikki voittavat”, Kimmo toteaa.

Eikä joka paikan valloittanut digitalisaatio ole jättänyt myöskään tennismaailmaa ulkopuolelle: HVS:n digitaalisten palvelujen kehittäminen on niin ikään Kimmon toivelistalla.

”Yleisöä pitää pystyä palvelemaan yhä nopeammin, ajasta ja paikasta riippumatta ja moderneilla välineillä. Suomen suurin tennisperhe voi tässäkin näyttää mallia muille ja olla edelläkävijä.”

Kuvassa John Peers, Kimmo Karviala, Panu Hirvinen ja Henri Kontinen. Kuvaaja Tytti Nuoramo.