Etusivu > Ajankohtaista > Taivallahden peruskoulun ja tenniskoulun sujuva yhteistyö

Taivallahden peruskoulun ja tenniskoulun sujuva yhteistyö

 

HVS-Tennis aloitti yhteistyönsä Taivallahden tenniskeskuksen naapurissa sijaitsevan peruskoulun kanssa vuonna 2013. Ensimmäinen kokeilu oli 15 ykkösluokkalaisen tennisharjoitukset pari tuntia viikossa heti koulun jälkeen. Vuosi eteenpäin kokeilusta oli toiminnassa mukana 1-3.-luokkalaisia noin 30. Viime syksynä iltapäivä-tennis, tunnettu myös ip-tenniksenä, sai toimintaansa mukaan lähes 80 innokasta 6-10 -vuotiasta koululaista.

 

Tänä päivänä HVS-Tennis osallistuu monipuolisesti koulun arkeen. Seura on tarjonnut tenniskokemuksia koululaisille monessa eri paikassa, niin koulun pihalla liikuntapäivänä ja liikuntasalissa marrasmarkkinoilla. Maaliskuussa 1-2.-luokkalaiset kävivät ilmiöviikkonsa aikana tennishallilla vierailulla.

 

Anders Wallén ja Hannu Kosonen.
Anders Wallén ja Taivallahden koulun rehtori Hannu Kosonen (oikealla).

Pohjan näin hyvälle toiminnalle on ollut mukana luomassa koulun rehtori Hannu Kosonen (@hannu_kosonen). Lasten liikuntaa suuresti arvostava reksi on antanut seuralle käyttöön liikuntasalit leireille ja valmentajien koulutuksiin ja sporttailuun. Yhteistyö on todella saumatonta ja on aina ilo olla mukana koulun tapahtumissa edustaen HVS-Tennistä. Ei mikään ihme, että Taivallahden peruskoulun ylivoimaisesti suosituin reppumerkki on Wilson.

 

Anders Wallén,
Taivallahden tenniskoulun junioreiden vastuuvalmentaja