Etusivu > Ajankohtaista > Taiviksen kesäleirin info

Taiviksen kesäleirin info

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu Taivallahden Tenniskeskuksessa klo 8.00-8.50 välisenä aikana. Tarkemmat ohjeet leiriohjaajilta, jotka ottavat vastaan aulassa. Ryhmätoiveet on pyritty ottamaan huomioon.

 

LEIRIOPAS
Ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan HVS-leiriopas, jossa mm. ohjaajien esittelyt, puuhasivu sekä leirikartta.

 

LEIRILAATIKKO
Jokaiselle lapselle on varattu leirilaatikko, jossa säilytetään vaihto- ja ulkovaatteita sekä muita mahdollisia henkilökohtaisia tavaroita (esim. reput). Muista tarkastaa ilmoittautumisen yhteydessä leiriläisen allergiat sekä saako lapsi lähteä yksin kotiin. Vanhempien infohetki (ei pakollinen) pidetään klo 8.55 kentällä kuusi, jossa vanhemmat voivat esittää kysymyksiä.
 
LEIRIOHJELMA

Leiriohjelmaa on päivittäin 9.00-15.00. Erittäin tärkeätä saapua ajoissa paikalle! Päivittäinen ohjelma sisältää tennistä, oheisliikuntaa sekä lounaan ja välipalan. Ryhmäkohtainen aikataulu löytyy leirin infotaululla maanantaiaamuna. Tarjolla aina myös hedelmiä.
 
KOTIINLÄHTÖ JA LAPSIPARKKI

Jos lapsi saa lähteä kotiin itse, hän voi itse käydä kuittaamassa kotiinlähtönsä himalistaan. Lapsiparkkilaisen voi hakea lapsiparkkialueelta, jonka jälkeen käydään kuittaamassa lapsi haetuksi “himalistaan” leiriofficessa.
Huomioithan, että lapsiparkkilainen ei saa itse lähteä kotiin.
 
Lapsiparkki on auki joka päivä klo 8.00-9.00 ja klo 15.00-17.00. Aikuisilla on mahdollisuus osallistua erilliselle intensiivikurssille ma-pe klo 15.00-17.00. Ilmoittautuminen www.hvstennis.fi/kauppa. Lapset voivat olla tällä välin lapsiparkissa.
 
VAATETUS
Hyvä leirivaatetus on urheilulliset vaatteet, lippis/hattu, sisäurheilukengät sekä vesipullo. Aurinkorasvaa kannattaa laittaa aamulla päälle. Päivän aikana on mahdollisuus täydentää vesipulloa kentillä olevista vesitankeista. Oheisliikunta on ulkona, eli ulkolenkkarit hyvä olla. Sateen/kylmän sään sattuessa on liikkasalit käytössä.
Muistathan nimetä lapsen tennismailan sekä muut henkilökohtaiset tavarat. Leirialueen löytötavarat löytyvät kentän 5 ja 6 sisäänkäynnin kohdilta.
 
LEIRITUOTTEET
Uudet jäsenet saavat Wilson-mailan ilmoittautumisten yhteydessä. Kaikki saavat Wilson-tennispaidan. Ennen maaliskuuta ilmoittautuneet saavat HVS-Tennis juomapullon. Juomapullo on aamulla valmiina leirilaatikossa. Juomapulloja on tilattu tarkka määrä maaliskuun alussa, joten ylimääräisiä ei ole myytäväksi tai kadonneen tilalle.
 
MUUTA
Leiripäivän aikana kännykät pysyvät repussa/kotona ja mahdolliset omat välipalat tai ostokset syödään vasta klo 15 jälkeen lapsiparkin aikana.
 
YHTEYDENOTTO
Leiriviikon aikana otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse annika.wolin@hvstennis.fi (mm. leiriin liittyvät kysymykset, sairastumiset, poikkeusaikataulut).
 
Pyrimme vastaamaan sähköposteihin aina leiripäivän jälkeen.
Akuutissa tapauksessa voitte soittaa  p. 050-5427 007/Annika (leirioffice) tai  p.050-5957503/Anders (leirivastaava).