Etusivu > Ajankohtaista > TALI OPEN TENNIS-YOGA

TALI OPEN TENNIS-YOGA

Tali Open -viikolla mahdollisuus tutustua Tennis-Yogaan keskiviikkona sekä torstaina. Tennis-Yoga sopii kaikentasoisille tenniksen harrastajille sekä joogasta kiinnostuneille! Mukaan joustavat vaatteet ja avoin mieli!  Tutustuminen on ilmaista, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Paikkoja/mattoja 20:lle/ryhmä.

Naistenpäivä ke 13.11.2019, klo 16.30-17.10, kenttä 22.
Tule nauttimaan ja inspiroitumaan iltapäivän tennis-joogaan! Tennis-yogasta voit jatkaa kroppa vetreämpänä ja mieli rauhallisena nauttimaan huippu-tenniksestä! Tenniksessä keskittynyt mieli on yksi avain huippusuorituksiin. Tennis-joogassa harjoitellaan mielenhallintaa hengitysharjoituksella, jonka jälkeen tehdään voimistavia ja notkeuttavia erityisesti tennispelaajalle (ja ihan kaikille!) hyödyllisiä joogaliikkeitä. Lopuksi rentoudumme visualisointi-harjoitukseen.

Hyvinvointipäivä To 14.11. klo 16.30-17.00, kenttä 16 ja klo 17.00-17.30, kenttä 22 
Kehon ja mielen hyvinvointi on keskeinen teema tänä päivänä monien hektisessä elämässä. Tule nauttimaan ja inspiroitumaan iltapäivän jooga-hetkestä, josta voit jatkaa hyvällä fiiliksellä nauttimaan huippu-tenniksestä! Harjoituksessa tutustumme tennis-joogan mieltä rauhoittaviin hengitysharjoituksiin ja kehoa avaaviin asentoihin. Harjoituksen lopuksi rentoudumme visualisaatio-harjoituksen parissa.

Ohjaaja:
Anna Maria Sirenius, KTM, E-RYT200 & RYT-500 Yoga Alliancen sertifioiman joogaopettaja, Kouluttaja, HVS-oheisvalmentaja. Anna Maria opettaa viikottain tennis-joogaa HVS:n esikilpajunioreille. Lisäksi hän opettaa ja luennoi yritys- ja opiskelijatilaisuuksissa stressin- ja mielenhallinnasta joogan näkökulmasta sekä kouluttaa uusia opettajia.

Ilmoittautuminen:

  Osallistujan nimi

  Lisätietoa

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Anna Maria Sirenius

  ”I am dedicated to bring the timeless wisdom of yoga and meditation into the modern world – business, sports & urban life.”