Etusivu > Ajankohtaista > Talin ja Taivallahden ohjeistus 28.12.2021 alkaen

Talin ja Taivallahden ohjeistus 28.12.2021 alkaen

Tietoa valmennuksesta täällä.

28.12. alkaen Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset pysyvät auki yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan, ammattiurheilijoille sekä lapsille ja nuorille (2004 syntyneet ja nuoremmat). Tali ja Taivallahti ovat jo aiemmin tehneet AVI:n tartuntatautilain 58h pykälän mukaisen suunnitelman toiminnan turvaamiseksi.

Kenelle tenniskenttä voidaan vuokrata
Tenniskenttää voidaan vuokrata 2004-syntyneille ja nuoremmille, ammattiurheilijoille sekä yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan eli vakiintuneiden kaveriporukoiden ja perheyhteisöjen kesken. Tilan vuokrannut yksityinen henkilö voi tuoda mukanaan tilaan esimerkiksi personal trainerin tai muun yksityisopettajan niin halutessaan. Valmennusta järjestävät tahot tiedottavat omasta toiminnastaan erikseen.

Kulkuohjeet halleilla
Ota muut huomioon! Kerää pallot, vaihda vaatteet hyvissä ajoin ja poistu kentältä tunnin jälkeen välttäen toisten pelaajien kohtaamista. Anna tietä, jos toinen ei sitä ymmärrä tehdä. Ei jäädä poistuessa kulkuväylille juttelemaan ja vaihtamaan vaatteita, vaan poistutaan ohjeiden mukaan ulos.

Talin kulkuohjeet
Taivallahden kulkuohjeet

Pukuhuoneet kiinni
Pukuhuoneet ja suihkut ovat kiinni. Wc:t ovat auki.

Varaukset vain netin kautta
Kiitos kun varaat vuorot netin kautta: www.talitaivallahti.fi

Osake- ja vakiovuorot
Talin ja Taivallahden osake- ja vakiovuorot ovat normaalisti käytettävissä. Mikäli asiakas ei halua pitää vakio- tai osakevuoroaan 28.12.21-10.1.22  välisenä aikana, siitä on ilmoitettava kirjallisesti marita.inberg@talintenniskeskus.fi. Tästä ei aiheudu kuluja asiakkaalle. Huom. Joulun välipäivinä ja uutena vuotena on poikkeuksia osake- ja vakiovuoroissa (lue lisää täältä).

Muut turvaohjeet

  • Suosittelemme maskin käyttöä THL:n ohjeistuksen mukaan
  • Vain terveenä hallille. Jos on flunssan oireita, pysy kotona ja noudata THL:n ohjeita
  • Pidä turvaväli kaikessa toiminnassa.
  • Asiaton oleskelu on kielletty.
  • Pese kädet hallille tultaessa tai käytä ulko-ovella tai kentillä olevaa desinfiointiainetta.
  • Pukuhuoneet ovat kiinni.
  • Halleilla tehostetaan päivittäistä siivousta.
  • Noudata hallien kulkuohjeita.

Kahvilat
Kahvilat ovat auki. Halleilla toimivat kahvilat tiedottavat erikseen omasta toiminnastaan ja vastaavat oman asiakastilansa valvonnasta.

Pro-Shopit
Pro-Shopit ovat auki hallien aukioloaikojen mukaan.

Pahoittelemme näistä muutoksista aiheutuvaa vaivaa. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme tarvittaessa viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten mukaan.

Tennisterveisin, Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset

www.talitaivallahti.fi

Lähteet:
https://avi.fi