Etusivu > Ajankohtaista > Talin ja Taivallahden varausjärjestelmä on vaihtunut – muista tehdä uusi rekisteröityminen

Talin ja Taivallahden varausjärjestelmä on vaihtunut – muista tehdä uusi rekisteröityminen

Hei,

Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset saavat tänään torstaina 12.8. noin klo 13.00 käyttöönsä uudet nettisivut (www.talitaivallahti.fi) sekä uuden varausjärjestelmän. Vanha varausjärjestelmä on sulkeutunut. Uusi varausjärjestelmä vaatii jokaiselta uuden rekisteröitymisen henkilökohtaisesti (ohjeet alla).

ENNEN ENSIMMÄISTÄ KENTTÄVARAUSTA – REKISTERÖIDY
Uusi varausjärjestelmä vaatii uuden rekisteröitymisen.

  • Rekisteröidy uusilla nettisivuilla www.talitaivallahti.fi tai lähiaikoina myös tulevassa Taitava-sovelluksessa.
  • Käytä rekisteröityessä sitä sähköpostiosoitetta, joka on vakio- ja/tai osakevuorosopimuksessa (eli tätä sähköpostia jonne tämä viesti on tullut).
  • Jos rekisteröitymisen jälkeen oma vakiovuoro tai käytössä oleva osakevuoro ei näy omalla tililläsi, laita viestiä asiakaspalvelu@talitaivallahti.fi.
  • Kassa/verkkomaksusaldot tulevat näkyviin pienellä viiveellä. Edellisten kausien vuoroja ei siirretä uuteen järjestelmään.

KENTTÄVARAUS
Kenttävuoro varataan 12.8. jälkeen uusien nettisivujen kautta (www.talitaivallahti.fi), kassalta tai tulevassa Taitava-sovelluksesta. Kassalta ei voi tehdä varauksia ennen kun on ensin rekisteröytynyt itse. TE-tuntivaraukset vain kassan kautta.

TAITAVA
Tulevasta Taitava-sovelluksesta kehitetään täyden palvelun alustaa, pelaajan parasta tenniskaveria, askel kerrallaan. Kenttävarauksen lisäksi Taitava-sovelluksella voi lähiaikoina varata yksityisvalmennusta sekä nauttia tennis- ja hyvinvointisisällöstä.

Kysymyksiä? Laita viestiä asiakaspalvelu@talitaivallahti.fi.

Tennisterveisin, Talin ja Taivallahden Tenniskeskus