Etusivu > Ajankohtaista > Talin kerhotilat uudistettu – juuri sopivasti ennen pikkujoulukautta

Talin kerhotilat uudistettu – juuri sopivasti ennen pikkujoulukautta

Talin tenniskeskuksen kerhotilat ovat kesän aikana saaneet kasvojen kohotuksen. Tilauudistus valmistui syyskuussa – juuri sopivasti ennen pikkujoulukautta – ja nyt päivitetty kerhotila on valmis vastaanottamaan uusia vieraita.

”Ensimmäiset käyttäjät ovat olleet tosi tyytyväisiä”, HVS:n toiminnanjohtaja ja Talin toimitusjohtaja Pekka Mäkelä kehuu. ”Tilojamme saavat käyttää muutkin kuin tennisporukat. Esimerkiksi yritykset pitävät kerhotiloissa kokouksia tai TYKY-päiviä. Usein myös esimerkiksi yrityksen aamutenniksen jälkeen tiloihin jäädään saunomaan, nauttimaan aamupalaa ja kuuntelemaan vaikka vierailevaa luennoitsijaa”, Mäkelä jatkaa.

Kerhotilat on mahdollista varata omaan käyttöönsä kokonaan tai vain osittain. Kerhotilaan mahtuu kerralla jopa sata henkilöä. Tiloihin kuuluu lisäksi muun muassa kaksi saunaa, joista kumpaankin mahtuu kerralla 10-12 saunojaa. Kummassakin saunassa on omat pukuhuonetilat. Näiden lisäksi kerhotiloihin kuuluu vielä yksi pienempi kokoustila, johon mahtuu kymmenen ihmistä.

Talin kerhotilojen hinta- ja varaustiedustelut Talin kassalla tai 09 565 6050 / asiakaspalvelu@talintenniskeskus.fi tai Marita Inberg 050 307 8461 / marita.inberg@talintenniskeskus.fi