Etusivu > Ajankohtaista > Aamulehti Tampere Open ja ITF-turnaus 21.-29.7. – mukana HVS:n huiput!

Aamulehti Tampere Open ja ITF-turnaus 21.-29.7. – mukana HVS:n huiput!

Jo 37. kertaa pelattava ATP-haastajaturnaus, 50.000$ Aamulehti Tampere Open on Suomen tenniskesän ehdoton huipputapahtuma! Siihen on 12.kerran liitetty myös naisten 15.000$ ITF-turnaus, joten 21.-29.7. Tampereen Tenniskeskuksessa katsomista on yhdeksän päivän ajan.

Turnausviikolla Tampereelle kokoontuu suomalaista tennisyhteisöä erilaisiin tapahtumiin, mm. 25.-26.7. Suomen Tennisliiton järjestämään Seurafoorumiin. HVS-Tenniksen hallituksen jäseniä, toimiston henkilökuntaa ja valmentajia on mukana näissä tapahtumissa.

Sekä miesten että naisten turnauksissa nähdään suomalaispelaajia. Kilpailunjohtaja Veli Paloheimo on antanut miesten kaksinpelin pääsarjaan villit kortit Harri Heliövaaralle sekä HVS:n pelureille, Emil Ruusuvuorelle ja Patrik Niklas-Salmiselle.  Naisten kaksinpelin pääsarjan villien korttien saajista tiedetään jo kaksi, HVS:n Oona Orpana sekä paikallisen seuran, TaTS:n Ella Haavisto.

Kisoissa katsomista riittää: miehet pelaavat karsintojen ensimmäisen ja toisen kierroksen lauantaina 21.7. ja kolmannen kierroksen sunnuntaina 22.7. jolloin naiset aloittavat karsinnan. He saavat karsinnat päätökseen maanantaina 23.7. Karsintaviikonloppuna yleisöllä on vapaa pääsy.

Pääsarjat pelataan seuraavasti: Miesten kaksin- ja nelinpelin pääsarjat alkavat maanantaina 23.7, naisten tiistaina 24.7. Perjantaina 27.7. sekä miehet että naiset pelaavat kaksinpelien puolivälierät ja nelinpelien välierät.
Kaksinpelien välierät pelataan lauantaina 28.7. jolloin pelataan myös nelinpelien loppuottelut. Sunnuntaina 29.7. pelataan naisten kaksinpelin loppuottelu klo 11 ja miesten loppuottelu klo 13.

Tarkemmat aikataulu, ottelujärjestykset sekä muu info ovat nähtävissä kisan verkkosivuilla www.tampereopen.fi . Kisa on myös Facebookissa: Aamulehti Tampere Open.

Tulkaa mukaan kisaviikolle Tampereelle vaikka vain päiväksi. Tapahtumia on aamupäivästä pitkälle iltaan.

Teksti ja kuva Riitta Närhi