Etusivu > Ajankohtaista > U10 Iltapäivätennis ja tennisbussilla tennikseen

U10 Iltapäivätennis ja tennisbussilla tennikseen

Peliajat kaudella 2023-2024

Iltapäivätenniksessä peliajat sijoittuvat arkisin klo 12.30-16.00 välille, jolloin pelataan pääsääntöisesti tunti kerrallaan. Taivallahdessa on treenejä joka arki-päivä klo 12.30-16.00 välillä. Talissa on treenejä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 14.00-16.00 välillä.

Kuljetukset

Bussikuljetusta treeneihin ja takaisin kouluun järjestetään 1-2 (4) -luokkalaisille alustavasti seuraavien koulujen kanssa: Minerva, Taivis, Jätkäsaari, Ressu, HJYK, DSH ja Cygnaeus. Taivallahden peruskoulun ekaluokkalaiset haetaan kävellen parakeista ja viedään leikkipuiston tunnin jälkeen.

Taivallahden ykkösluokkalaiset (ei 1D): Tennishallin takana olevista parakeista haetaan ykkösluokkalaiset pelaamaan heti koulun loputtua ja viedään harjoitusten jälkeen Taivallahden leikkipuistoon.

Taivallahden 1D ja kakkosluokkalaiset (Arkadiankatu): Turvallinen bussikuljetus koululta hallille ja palautus koululle iltapäiväkerhoon. Valitse ilmoittautumisesta vaihtoehto, jossa mukana bussikuljetus. Bussikuljetus onnistuu kerran viikossa. Jos pelaa toisen kerran viikossa, niin siirtymiset tulee tehdä omatoimisesti. Alustava bussipäivä kaudella 2023-2024 on torstai.

Minervan ykköset ja kakkoset (eskarit): Turvallinen bussikuljetus koululta hallille ja palautus koululle iltapäiväkerhoon. Valitse ilmoittautumisesta vaihtoehto, jossa mukana bussikuljetus. Bussikuljetus onnistuu kerran viikossa.  Jos pelaa toisen kerran viikossa, niin siirtymiset tulee tehdä omatoimisesti. Alustava bussipäivä kaudella 2023-2024 on torstai.

Muut koulut_ Jätkäsaari, Ressu, HJYK, DSH ja Cygnaeus.
Turvallinen bussikuljetus koululta hallille ja palautus koululle iltapäiväkerhoon. Valitse ilmoittautumisesta vaihtoehto, jossa mukana bussikuljetus. Bussikuljetus onnistuu kerran viikossa.  Jos pelaa toisen kerran viikossa, niin siirtymiset tulee tehdä omatoimisesti.Alustava bussipäivä kaudella 2023-2024 on tiistai, paitsi Jätkäsaari torstai.

Tehtaankatu
Olemme saaneet paljon kyselyitä hausta Tehtaankadulta. Emme pysty lupaamaan, että bussikuljetus haku onnistuu, mutta mikäli saamme bussin täyteen (20 pelaajaa), on haku mahdollinen. Käy muuttamassa hakemusta TennisClubissa jos toivotte Tehtaankadulle hakua.

HUOM: Bussikuljetuksen päivä on alustava. Mikäli toivotte bussikuljetusta jostain muusta kouluista, lisää tieto hakemukseen. Arvioimme muiden koulujen kuljetuksen elokuussa, kun näemme hakemukset.

Lisätietoa: info@hvstennis.fi.

Peliaikoihin sitoudutaan HVS:n sääntöjen mukaisesti koko kaudeksi. U10 iltapäivätennikseen voi ilmoittautua myös kesken kauden, jolloin valmentaja ottaa yhteyttä kun sopiva peliaika löytyy.

Hinnasto

Tutustu sääntöihin ja hinnastoon ennen hakua

Valmennus

Valmennuksesta voit lukea lisää HVS U10 -vanhempainoppaasta. Tutustu HVS U10 vanhempainoppaaseen täällä.