Etusivu > Ajankohtaista > TennisClub-ohje – näe oma valmennusaika ja käytä korvausjärjestelmää

TennisClub-ohje – näe oma valmennusaika ja käytä korvausjärjestelmää

Kirjautumalla TennisClubiin, HVS:n jäsen voi hallinnoida omia (tai huollettavan) yhteystietoja sekä nähdä omat valmennusryhmänsä, lukea tiedotteita ja käyttää korvausjärjestelmää.

Kirjautuminen
TennisClubin kirjaudutaan osoitteessa https://tennisclub.fi/pelaaja. Sähköposti on oma käyttäjätunnus (yleensä se email, jonne tulee kaikki info HVS:stä). Jokaiselle HVS:n jäsenelle on lähetetty salasanatunnus siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ollut HVS:n vanhassa rekisterissä tai mikä on annettu ilmoittautumisen yhteydessä. Uusille asiakkaille lähtee tunnukset vuorokauden sisällä kun peliaika on hyväksytty.

Korvausvuoron varaaminen

TennisClubin (linkki.www.tennisclub.fi/pelaaja) kautta voi varata ensi viikolle korvaustunteja. Ne löytyvät näin:
VALMENNUS -> VARAA/PERU KORVAUSTUNTEJA: Täältä pääset varaamaan korvaustunteja. Näet myös oman korvaustuntisaldosi. Klikkaa vihreää Varaa korvaustunteja -nappia. Jos nappia ei näy, omalla tasollasi ei ole yhtään vapaata korvaustuntia.
VALMENNUS -> VARAA/PERU KORVAUSTUNTEJA: Valitse ensin toimipaikka/valmennustaso (esim. Aikuisvalmennus, U18 Teamtreenit tai U10 Iltapäivä), jonka vapaita tunteja haluat etsiä. Valitse sen jälkeen viikko. Näet listassa varattavissa olevat vapaat korvauskerrat. Voit varata korvaustunnin klikkaamalla vihreää varaa-nappia. Tästä näkymästä näet myös oman tasosi.

Millä tasolla voit korvata?

HVS:n aikuisvalmennuksessa voit korvata ryhmissä, jotka vastaavat omaa tasoa ja kaikissa yhden tasoasi alemmassa ryhmässä. HVS:n juniorivalmennuksessa voit korvata ryhmissä, jotka vastaavat omaa tasoa. Oman tasosi näet silloin kun korvausjärjestelmä on käytössä, ja kun olet etsimässä korvausvuoroa. Aikuisvalmennuksessa on käytössä tasot T0-T7 (T0=nuoriso, T1=aloittelija, T7=kilpapelaaja). Junioreilla on käytössä tasot J0-J10 (J0=hyperminit, J1-J2=3-5 -vuotiaat, J10=kovapallo). Ota tarvittaessa yhteyttä valmentajaasi (tai info@hvstennis.fi) saadaksesi lisätietoja.

Kilpaileminen

Jos haluat aloittaa kilpailemisen, on jäsentiedot linkattava TennisClubista Tennisliiton kilpailujärjestelmään Tämän voi tehdä oman liittymän kautta TennisClubissa. Ässään ja tennisseurojen jäsenet voivat tehdä itselleen kilpailemiseen tarvittavan profiilin osoitteessa www.tennisassa.fi.

Tarkemmat ohjeet
TennisClub ohje pelaajille_elokuu

Lisätietoa info@hvstennis.fi