Etusivu > Ajankohtaista > TennisClub käyttöön HVS:ssä – tarkista yhteystietosi

TennisClub käyttöön HVS:ssä – tarkista yhteystietosi

HVS-Tennis otti vuoden vaihteessa käyttöönsä Tennisliiton TennisClub -toiminnanohjausjärjestelmän. Kirjautumalla TennisClubiin, HVS:n jäsen voi hallinnoida omia (tai huollettavan) yhteystietoja sekä nähdä omat valmennusryhmänsä ja lukea tiedotteita. TennisClubiin tulee myöhemmin myös lisää toimintoja HVS:n jäsenille, kuten aikuispelaajille korvausjärjestelmä (syksy 2020). HUOM. Ilmoittautuminen HVS:n valmennukseen (www.hvstennis.fi/info) sekä kursseille/tapahtumiin/leireihin (www.hvstennis.fi/kauppa) pysyy vielä ennallaan.

TennisClubista on yhteys Tennisliiton kilpailujärjestelmään Ässään ja tennisseurojen jäsenet voivat tehdä itselleen kilpailemiseen tarvittavan profiilin osoitteessa www.tennisassa.fi. TennisClubin käyttöliittymällä pelaaja voi yhdellä kirjautumisella hallinnoida jäsenyyksiään myös muissa tennisseuroissa.

Tunnukset sähköpostiin
Jokaiselle HVS:n jäsenelle on lähetetty tunnukset siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ollut HVS:n vanhassa rekisterissä. Mikäli olet HVS:n toiminnassa mukana, ja et ole saanut tunnuksia, täytä alla oleva lomake.

Tarkista tietosi 
Kirjaudu tunnuksilla TennisClubiin ja tarkista tietosi. Yhteystiedot voi itse päivittää järjestelmään, mutta esim. nimeä tai sukupuolta tai valmennusaikaa ei itse pysty muuttamaan/lisäämään. Jos TennisClubin tiedossa on korjattavaa, täytä alla oleva lomake. Viikoittaisessa valmennuksessa oleville lähtee kevätkauden lasku TennisClubissa olevien tuntien mukaisesti.

Täytä lomake sähköisesti:

Nimi*

Sähköposti*

Viestin aihe*

Viesti*

Haluan vastauksen viestiini

Lisätietoa info@hvstennis.fi