Etusivu > Ajankohtaista > TennisClub-ohje – näe oma valmennusaika ja käytä korvausjärjestelmää

TennisClub-ohje – näe oma valmennusaika ja käytä korvausjärjestelmää

Kirjautumalla TennisClubiin, HVS:n jäsen voi hallinnoida omia (tai huollettavan) yhteystietoja sekä nähdä omat valmennusryhmänsä, lukea tiedotteita ja käyttää korvausjärjestelmää.

Aikuispelaaja – käy kesällä korvaamassa

Tiesitkö, että kesällä voi myös korvata aikuisvalmennuksen kesäkaudella TennisClubin kautta!
Ohje täällä: HVS ohje korvaustuntien varaamiseen

Kirjautuminen
TennisClubin kirjaudutaan osoitteessa https://tennisclub.fi/pelaaja. Sähköposti on oma käyttäjätunnus (yleensä se email, jonne tulee kaikki info HVS:stä). Jokaiselle HVS:n jäsenelle on lähetetty salasanatunnus siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ollut HVS:n vanhassa rekisterissä tai mikä on annettu ilmoittautumisen yhteydessä. Uusille asiakkaille lähtee tunnukset vuorokauden sisällä kun peliaika on hyväksytty.

Korvausvuoron varaaminen
Korvaustunteja pääsee varaamaan klikkaamalla valikossa olevaa VARAA/PERU KORVAUSTUNTEJA -linkkiä. Valitse ensin viikko, jolta haluat etsiä korvaavia harjoituskertoja. Huom! Seura voi määrittää, millä taitotasolla saat korvata tunteja. HVS:n aikuisvalmennuksessa voit korvata ryhmissä, jotka vastaavat omaa tasoa ja kaikissa omaa tasoasi alemmissa ryhmissä. HVS:n juniorivalmennuksessa voit korvata ryhmissä, jotka vastaavat omaa tasoa. Oman tasosi näet silloin kun korvausjärjestelmä on käytössä, ja kun olet etsimässä korvausvuoroa. Aikuisvalmennuksessa on käytössä tasot T0-T7 (T0=nuoriso, T1=aloittelija, T7=kilpapelaaja). Junioreilla on käytössä tasot J0-J10 (J0=hyperminit, J1-J2=superminit, J10=kovapallo). Ota tarvittaessa yhteyttä valmentajaasi (tai info@hvstennis.fi) saadaksesi lisätietoja.

Varattuja korvaustunteja voi myös perua. Harjoituksen voi siirtää varastoon 24h ennen vuoron alkua. HUOM. Jos varastoidun harjoituksen alkuun on alle 24 tuntia, niin varastointi kasvattaa korvaustuntisaldoa vain, jos toinen pelaaja varaa sen korvaustunnikseen. Korvaussaldoa ei voi muuttaa rahaksi ja korvaussaldon käyttäminen edellyttää voimassa olevaa viikoittaista valmennusta.

Kilpaileminen

TennisClubista on yhteys Tennisliiton kilpailujärjestelmään Ässään ja tennisseurojen jäsenet voivat tehdä itselleen kilpailemiseen tarvittavan profiilin osoitteessa www.tennisassa.fi. TennisClubin käyttöliittymällä pelaaja voi yhdellä kirjautumisella hallinnoida jäsenyyksiään myös muissa tennisseuroissa.

Ei tunnuksia, tunnukset ei toimi
Mikäli olet HVS:n toiminnassa mukana, ja et ole saanut tunnuksia, täytä alla oleva lomake. Jos olet saanut jo kerran tunnukset, silloin voit pyytää uuden salasanan itse https://tennisclub.fi/pelaaja.

Tarkemmat ohjeet
TennisClub ohje pelaajille_elokuu

Täytä lomake sähköisesti:

  Nimi*

  Sähköposti*

  Viestin aihe*

  Viesti*

  Haluan vastauksen viestiini

  Lisätietoa info@hvstennis.fi