Etusivu > Ajankohtaista > TennisClub-käyttöohje, korvausjärjestelmä

TennisClub-käyttöohje, korvausjärjestelmä

Kirjautumalla TennisClubiin, HVS:n jäsen voi hallinnoida omia (tai huollettavan) yhteystietoja sekä nähdä omat valmennusryhmänsä, lukea tiedotteita ja käyttää korvausjärjestelmää.

Tarkemmat ohjeet
TennisClub ohje pelaajille080520

Kirjautuminen
TennisClubin kirjaudutaan osoitteessa https://tennisclub.fi/pelaaja. Sähköposti on oma käyttäjätunnus. Jokaiselle HVS:n jäsenelle on lähetetty salasanatunnus siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ollut HVS:n vanhassa rekisterissä tai mikä on annettu ilmoittautumisen yhteydessä.

Korvausjärjestelmä
Korvausjärjestelmään pääsee klikkaamalla valikossa olevaa KORVAUSJÄRJESTELMÄ -linkkiä. Huom! Korvausjärjestelmä on käytössä niillä valmennustasoilla, joihin seura on ottanut sen käyttöön. HVS-Tenniksessä korvausjärjestelmä on käytössä kevätkaudella 2020 aikuisilla sekä syksystä 2020 alkaen myös junioreilla (pl. Kilpavalmennus).

Korvaustunteja pääsee varaamaan klikkaamalla valikossa olevaa VARAA/PERU KORVAUSTUNTEJA -linkkiä. Valitse ensin viikko, jolta haluat etsiä korvaavia harjoituskertoja. HVS:n aikuisvalmennuksessa voit korvata ryhmissä, jotka ovat yhden tason omaa tasoasi ylempänä ja kaikissa omaa tasoasi alemmissa ryhmissä. Oman tasosi näet silloin kun korvausjärjestelmä on käytössä, ja kun olet etsimässä korvausvuoroa. Ota tarvittaessa yhteyttä valmentajaasi (tai info@hvstennis.fi) saadaksesi lisätietoja.

Varattuja korvaustunteja voi myös perua. Harjoituksen voi siirtää varastoon 24h ennen vuoron alkua. HUOM. Jos varastoidun harjoituksen alkuun on alle 24 tuntia, niin varastointi kasvattaa korvaustuntisaldoa vain, jos toinen pelaaja varaa sen korvaustunnikseen. Korvaussaldoa ei voi muuttaa rahaksi ja korvaussaldon käyttäminen edellyttää voimassa olevaa viikoittaista valmennusta. On pelaajan vastuulla käyttää korvauskerrat kauden aikana. Kevään 2020 kohdalla tehdään tähän poikkeus, eli keväältä kertyneet korvauskerrat voi käyttää syyskauden 2020 aikana, vaikka ei olisi voimassa olevaa viikoittaista valmennusta (lisätietoa info@hvstennis.fi).

Kilpaileminen

TennisClubista on yhteys Tennisliiton kilpailujärjestelmään Ässään ja tennisseurojen jäsenet voivat tehdä itselleen kilpailemiseen tarvittavan profiilin osoitteessa www.tennisassa.fi. TennisClubin käyttöliittymällä pelaaja voi yhdellä kirjautumisella hallinnoida jäsenyyksiään myös muissa tennisseuroissa.

 

Ei tunnuksia, tunnukset ei toimi
Mikäli olet HVS:n toiminnassa mukana, ja et ole saanut tunnuksia, täytä alla oleva lomake.

Täytä lomake sähköisesti:

Nimi*

Sähköposti*

Viestin aihe*

Viesti*

Haluan vastauksen viestiini

Lisätietoa info@hvstennis.fi