Etusivu > Ajankohtaista > Tennisliigaennakko 2017-2018

Tennisliigaennakko 2017-2018

HVS pelaa käynnistyvälläkin kaudella sekä miesten että naisten tennisliigassa ja kuuluu molemmissa ennakkosuosikkien joukkoon. Viime kausi päättyi naisten joukkueen mestaruusjuhliin, miehet sen sijaan joutuivat taipumaan hieman varamiehisellä joukkueella Sata-tennikselle finaalissa. Paljon ei siis jäänyt parannettavaa viime kaudesta, mutta hieman kuitenkin – ja tätä parannusta lähdetään vakaasti tavoittelemaan.

 

Naisten joukkue pelaa viime vuodesta tutulla joukkueella Emma Laine (pelaaja-kapteeni), Oona Orpana, Peppi Ramstedt, Sabrina Santamaria ja Anastasia Kulikova. Uutena tulokkaana joukkueeseen on nostettu vasta 13-vuotias Laura Hietaranta. Naisten liigassa erittäin suuressa roolissa ovat joukkueiden pelipäivän joukkue ja kunto. Mutta varmasti HVS taistelee taas kärkisijoista yhdessä rakkaiden kilpakumppaniensa Smashin ja TATS:n kanssa.

 

Miesten liiga on varmaan mielenkiintoisempi ja korkeatasoisempi kuin kertaakaan aiemmin – kiitos monien joukkueiden panostusten ulkomaalaispelaajiin. Esimerkkeinä GT:n Jurgen Zopp ja Andriej Kapas ja HLK:n unkarilaiskaksikko Anttila Balazs ja Peter Nagy. Ja mielenkiintoista nähdä, esiintyykö Jarkko Nieminen nousijajoukkue TVS:n väreissä! Ainakin hänet on ilmoitettu kokoonpanoon.

 

HVS:n joukkue on kovatasoinen ja totutun laaja. Viime kaudelta tuttuina niminä US Openin poikien sarjassa loistanut Emil Ruusuvuori, Suomen miesten kärkikaartiin kuuluvat Patrik Niklas-Salminen ja Patrick Kaukovalta sekä Viron vahvistus Kenneth Raisma, Aaro Pöllänen ja Alex Hedman. Joukkueessa on myös runsaasti mielenkiintoisia uusia nimiä: Nuori lupaus Otto Virtanen on kasvanut korkoa muualla ja on nyt tärkeässä roolissa kotiseurassaan. Luotettava Sami Huurinainen on palannut pienen kierroksen jälkeen taas HVS:n vahvuuteen. Täysin uutena jäsenenä joukkueeseen liittyy pietarilainen Alexander Vasilenko. Ja kirsikkana kakun päällä on maailman paras nelinpelipari Henri Kontinen sekä John Peers! Uskomme vakaasti, että porukalla onnistumme kirkastamaan viime kauden hopean kullaksi.

 

Miesten joukkue avaa kautensa kahdella kotiottelulla Talissa 14.-15.10. Lauantaina vieraaksi saapuu VT Valkeakoskelta ja sunnuntaina saamme vieraita Tampereelta. Ottelut alkavat lauantaina 13.30 ja sunnuntaina 10.30. Miehet jatkavat kauttaan heti torstaina 19.10. kello 16.30 GT:tä vastaan. Tässä ottelussa nelinpeliä pelaavat Henri Kontinen ja John Peers!

 

Myös naisten kausi alkaa 14.-15.10. Talissa. Lauantaina TATS:a ja sunnuntaina nousijajoukkue LVS:aa (Lahti) vastaan.

 

Toivottavasti te kaikki löydätte aiempaa sankemmin joukoin katsomoon HVS:aa kannustamaan – luvassa takuuvarmasti laadukasta tennistä, hienoja elämyksiä ja mahtavaa seuraa! Tennis on livenä koettuna aivan mahtavaa, eikä voi edes verrata tv:sta seuraamiseen. Ja katseleminen on myös oiva tapa kehittää omaa peliä.