Etusivu > Ajankohtaista > Tj:n Pekka Mäkelän tervehdys

Tj:n Pekka Mäkelän tervehdys

Hienoa HVS-Tennis

 

Ihan alkuun on kiva muistella lyhyesti viimevuotta ja tämän vuoden alkua. Uskallan sanoa, että aika on ollut seurahistorian tapahtumarikkainta mitattakoon sitä urheilullisella menestyksellä, tapahtumien määrällä, jäsenmäärillä tai euroilla, hienoa!

 

Paljon tapahtui kaudella 2016-2017 ja nostan muutaman tapahtuman esiin parilla saatesanalla:

  • Junioreiden SM-kilpailut pääsiäispyhinä ja koululaisten SM-kilpailun joulun välipäivinä. Yli 1000 junioria taistelemassa SM-mitaleista saman katon alla Talin Tenniskeskuksessa. Loistavat ajankohdat ja kaikki viihtyivät.
  • Taivallahden kesäleirit, missä yli 500 lasta ottaa ensiaskelia tenniksen pariin monipuolisen liikunnan ohessa. Loistavat ohjaajat, joten tenniksen tulevaisuus on hyvissä käsissä.
  • Senioreiden MM-kilpailut kesäkuussa 2016 kahden viikon ajan. Ainutlaatuinen tapahtuma Suomessa, Helsingissä ja Talissa. 1000 pelaajaa yli 40 eri maasta. Unohtumaton kokemus pelaajille ja yli 100 vapaaehtoiselle.
  • Talin Tenniskeskus 40-vuotta. Tali Open ja Aava Open ammattilaisturnaukset yhdistettynä juhlavastaanottoon. Lämminhenkinen tapahtuma ja paljon hienoja tenniksenystäviä ympäri maata kokoontui.
  • Ehdokkuus vuoden urheiluseuraksi Urheilugaalassa tammikuussa 2017. Seuramme sai paljon hyvää näkyvyyttä ja hyvää mieltä.
  • Helsingin liikuntaviraston avustuskriteerit muuttuivat ja tennis sekä muut yksilölajit hyötyivät muutoksesta. Hienoa, että meitä arvostetaan. Nöyrä kiitos. Seuran jäsenmäärä ylitti 2000 rajan.
  • Henkka in Action –tapahtumapäivä Talissa. Paikalla mm. Grand Slam –voittaja Henri Kontinen sekä Emil Ruusuvuori, Jarkko Nieminen ja Akatemian pelaajat, Oona Orpana, Emma Laine, pyörätuolipelaaja Taneli Tenhunen, Special Olympic Team ja HVS-Tenniksen mini-/midipelaajat. Wau, mikä PR-päivä tennikselle. Tuhatpäinen yleisö oli tyytyväinen näkemäänsä.

 

HVS tulevaisuudessa

 

Lopuksi vielä muutama ajatus tulevasta. Haluamme jatkaa kasvun tiellä. Haluamme seuran ja halliyhtiöiden (Tali, Taivallahti) yhteistyön paranevan entisestään. Olemmehan jo yksi iso ”tennisperhe”. Tulemme uudistamaan ja nykyaikaistamaan hallien ja seuran varausjärjestelmät ja hallinnon työkalut asiakaslähtöiseksi (CRM).

 

Samalla henkilökunnan työtaakka kevenee. Koulutamme valmentajiamme ja ohjaajiamme pitkäjänteisesti. Tulemme vahvistamaan organisaatiotamme ja palkkaamme 2-3 uutta kokopäiväistä vahvistusta joukkoomme elokuussa (meitähän on jo yli 40). Seuran 2000 jäsenen ja hallien 14000 rekisteröityä asiakkaan saaminen seuran toimintaan mukaan on valtava potentiaali.

 

Kaikesta tästä tiedotamme lisää. Seuraa meitä Facebookissa.

 

Suuri unelma. Toiminta tenniksen ympärillä kasvaa ja uusia nuoria tulee lajin pariin, hyväkuntoisia uusia eläkeläisiä kävelee halleihin pelaamaan ja tapaamaan toisiaan jne. Vaikka olemme suuri toimija Suomessa, tarvitsemme lisää kenttiä.
Teemme kaikkemme, että Talin kuuden kentän laajennus etenee mahdollisimman nopeasti. Tilausta on! Samaa mieltä ovat myös Talin muutkin ammattilaiset Tenniskoulu Hedman, Jarkko Niemisen Akatemia, OTC, Jari Hedman Tennis Co. jne…

 

Hyvää vappua ja kesän odotusta!

 

Helsingissä, 27.4.2017

Pekka Mäkelä

toimitusjohtaja

 

Kuvassa HVS-Tenniksen ja HVS-suojien toiminnanjohtaja Pekkä Mäkelä aamukahvilla Tennisliiton entisen pj:n Martti Huhtamäen kanssa.