Etusivu > Ajankohtaista > U10 Ilta-ja viikonlopputennis Taivallahdessa: Mistä hakea lapsi tunnin jälkeen

U10 Ilta-ja viikonlopputennis Taivallahdessa: Mistä hakea lapsi tunnin jälkeen

LAPSEN TUONTI, MUISTA TURVAVÄLI AULASSA JA KÄYTÄVÄLLÄ
Odota kentälle pääsyä kahvilan ja aulan alueella ottaen huomioon turvavälit. Kentälle päästämme noin 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Tuo lapsesi kentälle noudattaen kulkusuuntaa, ja odota tiikeripaikoilla jos jono ei etene. Suosittelemme, että vanhemmat eivät jää tennishallille lapsen tunnin ajaksi.

HAKU VAIN HAKUALUEELTA (katso liite)
Emme jatkossa tuo lapsia kahvilaan tunnin jälkeen, koska haluamme estää aulan ruuhkautumisen. Lyhyesti, lapsi haetaan erilliseltä hakualueelta. Kentällä 3 harjoittelevat haetaan tunnin jälkeen kentän 4 takana olevalta käytävältä. Kentällä 1 ja 2 harjoittelevat haetaan pukuhuonekäytävältä. Hakualueella on turvavälein tuoleja/pöytäryhmiä.

MASKI
Edellytämme myös maskin käyttöä yli 15-vuotiailta yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa. Harjoittelun aikana maskia ei tarvitse käyttää. Olemme myös lisänneet pukuhuonetilaa Taivallahdessa – käytävän päässä on myös vapaassa käytössä HVS-Vip -pukuhuone sekä HVS-lounge.

Muistathan myös yleiset ohjeet:

  • Vain terveenä hallille.
  • Muista turvaväli.
  • Pese kädet usein ja huolellisesti. Käytä käsidesiä.
  • Edellytämme maskin käyttöä: Kaikki 15 vuotta täyttäneet käyttävät kasvomaskia ennen ja jälkeen liikuntaharrastustoiminnan.
  • Tennishallien kassalla on myös myytävissä kertakäyttöisiä hengityssuojaimia.
  • Mikäli henkilö on matkustanut 14 vrk sisällä maissa, joihin on voimassa matkustus-/maahantulorajoituksia, treeneihin osallistuminen ja/tai oleskelu hallilla on kielletty.
  • Omaehtoista karanteenia suositellaan kaikille Suomeen saapuville, myös niiden maiden osalta, jotka ovat vapautettu matkustusrajoituksista.

Olemme myös lisänneet pukuhuonetilaa Taivallahdessa lasten tuntien ajaksi maanantai- ja torstai-iltana sekä lauantaiaamuna. Kiitos yhteistyöstä ja turvallisia pelihetkiä!

Maskisuosituksesta voi lukea lisää:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus

*Koskee erityisesti tunteja, jotka ovat lauantaisin, maanantaisin ja torstaisin (U10 Ilta-ja viikonlopputennis)