Etusivu > Ajankohtaista > U10 Joululomaleirin infopaketti

U10 Joululomaleirin infopaketti

Ilmoittautuminen U10 Joululomaleirille on päättynyt.

U10 Joululomaleirin infopaketti

Tervetuloa Taivallahden U10 Joululomaleirille 2.-3.1.2020 (to-pe)! Leiriläisiä on tulossa yli 100, ja meitä ohjaajia yli 20.

ENSIMMÄISEN AAMUN ILMOITTAUTUMINEN KLO 8.45 MENNESSÄ
Ensimmäisen päivän ilmoittautuminen tapahtuu Taivallahden Tenniskeskuksessa (Hiekkarannantie 2, 00100 HKI) klo 7.30-8.45 välisenä aikana. Mikäli saavutte myöhemmin, ilmoitathan siitä meille etukäteen. 
Jokaiselle lapselle on varattu leirilaatikko, jossa säilytetään vaihto- ja ulkovaatteita sekä muita mahdollisia henkilökohtaisia tavaroita (esim. reput).

LEIRIOHJELMA
Ohjattua leiriohjelmaa on päivittäin 9.00-15.00. Päivittäinen ohjelma sisältää tennistä, muuta sporttia, lounaan sekä välipalan. Liikuntaosuus (tennis tai muu liikunta) alkaa tasan klo 9.00, joten on suositeltavaa saapua ajoissa paikalle. Leirikuvaaja vierailee leireillä ahkerasti – leiriä voi seurata Instagramissa @hvsleirit (instagram.com/hvsleirit).

RYHMÄTOIVEET
Kaveritoiveet on pyritty ottamaan huomioon ryhmiä tehtäessä. Tennisryhmät ovat tehty ikä- ja pelitason mukaan. Ensimmäisen leiripäivän aikana tarkastetaan etukäteen tehdyt tasoryhmät.

KOTIINLÄHTÖ JA LAPSIPARKKI
Pelaajan check-in tehdään joka aamu ja check-out joka iltapäivä ilmoittautumispisteellä (”himalista”).
Huomioithan, että lapsiparkkilainen ei saa itse lähteä kotiin. Ilmainen lapsiparkki on avoinna klo 7.30-9.00 ja klo 15-17. Lapsiparkkiin voi jäädä kaikki halukkaat. Iltapäivän lapsiparkin aikana käydään valvotusti Taiviksen kahvilassa, jossa saa ostaa omalla rahalla pienen herkun. Suosittelemme, että jos lapselle on allergioita, hän ei saa käydä kahvilassa ilman omaa vanhempaansa, koska herkuissa saattaa olla allergeenejä.

VAATETUS
Hyvä leirivaatetus on urheilulliset vaatteet, sisäurheilukengät sekä vesipullo. Mailan saa lainaksi, jos sellaista ei ole. Mikäli tammikuussa on pakkasta, voi tennishalli olla aamulla aika viileä. Oheisliikunta on pääsääntöisesti sisällä, mutta mikäli sää sallii, voimme olla myös ulkona.
Löytötavarat löytyvät himalistan luota.

LEIRITUOTTEET
Jokainen leiriläinen saa HVS-tuotteen ensimmäisenä leiripäivänä. Joululomaleiriiin ei kuuluu tennismailaa, mutta sellaisen saa lainaksi koko leirin ajaksi tarvittaessa.

MUUTA
Leiripäivän aikana kännykät pysyvät repussa/kotona ja mahdolliset omat välipalat tai ostokset syödään vasta klo 15 jälkeen lapsiparkin aikana. Allergiat/poikkeusruokavaliot on ilmoitettu etukäteen cateringiin ilmoittautumisen perusteella.

YHTEYDENOTTO
Leirin aikana: Otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse info@hvstennis.fi . Pyrimme vastaamaan sähköposteihin aina leiripäivän jälkeen. Akuutissa tapauksessa voitte soittaa leirin aikana p. 041-3188727 tai p. 050-5427007/Annika.
Ennen leiriä: HVS-valmentajat lomailevat eri pituisia ajanjaksoja joulupyhinä, joten ennen leiriä viesteihin vastaamisessa voi olla viivettä. Mikäli on kysyttävää leiristä, otathan yhteyttä ennen lauantaita 21.12.19, niin saat vastauksen ennen joulua.

Hyvää joulua ja iloista uutta vuotta!

Tennisterveisin,
Annika Wolin ja muut HVS-Tenniksen leiriohjaajat
Facebook HVS-Tennis ry
Instagram: @hvsleirit