Etusivu > Ajankohtaista > Uusia kasvoja HVS:ssä

Uusia kasvoja HVS:ssä

Leevi Säätelä

Olen Leevi Säätelä, 23 -vuotias tennispelaaja/valmentaja. Pienestä asti olen ollut innokas liikkuja. Eri lajien joukosta löytyi itselle mieluisin eli tennis 11v:n iässä. Tennikseen hurahdin kunnolla ja siitä lähtien se on ollut elämässä vahvasti mukana.

Kasvattiseurana on ollut TVS Turku.
Parhaana saavutuksena pidän itsellä Suomen miesten rankingia 8.

Uutena valmentajana on ollut kiva huomata, kuinka HVS valmentajat haluavat kehittää tekemistä eteenpäin ja oppia uutta, vaikka vahvaa osaamista jo löytyy.

Syksyllä pitämäni tunnit HVS:ssä ovat olleet mukavia. Porukka tunneilla positiivista ja energistä!

Leevi on valmentamassa mm. aikuispelaajien loppiaisleirillä, Pajulahdessa. Lisätietoa leiristä: www.hvstennis.fi/kauppa

Jonathan Konoi

HVS:n toiminta on kasvanut myös U10- ja U18 -tenniksessä, esittelyssä monilajitaituri Jonathan ”Junde” Konoi:

Olen Jonathan Konoi 27v Espoosta.
Olen pienestä pojasta asti ollut urheilullinen ja kiinnostunut liikunnasta. Nuorempana harrastin monipuolisesti eri lajeja, lätkää, fudista sekä salibandya.

Tenniksen olen löytänyt vasta aikuisiällä ja pelaan aktiivisesti sekä ohjaan lapsia Taivallahdessa.

HVS:llä olen työskennellyt vasta 3kk, mutta olen viihtynyt todella hyvin! Vaikka olen uusi valmentaja, ja lajikin minulle melko uusi olen kokenut että minut on otettu hyvin vastaan. Olen oppinut lyhyessä ajassa paljon. Nähdään kentällä!

Nuutti Jokinen

Tennis on iso osa elämääni. Olen pelannut jo pienestä, isä on valmentaja ja opetti minulle perustekniikat. Lisäksi hän raahasi mukanaan kentille ja tennistapahtumin.

Ensimmäinen turnaus oli joulukuussa 2007 kun olin seitsemän vuotias. Hävisin kaikki ottelut, mutta en siitä välittänyt kun vastustajat olivat 12-vuotiaita! Nykyisin pelaan A-B tasolla, mikä on minusta ihan hyvin. En ota tennistä kovinkaan vakavasti, pelaan koska tykkään siitä. Tietenkin yritän nykyisin parhaani tullakseni mahdollisimman hyväksi.
Nykyisin treenaan lähes päivittäin. Noin 15 vuotiaana enoni (Ripa Jokinen) opetti minua treenaamaan kuntoa, varsinkin vahvistamaan jalkojani. Kiitos tästä oli että aloin pärjäämään turnauksissa ja se taas ruokki hieman hiipunutta kipinää tennikseen.

Jos ja kun joku haluaa oppia tennistä niin on kiva auttaa siinä, oikeiden tekniikoiden oppiminen alussa on tärkeää. HVS-ryhmien vetäminen on ollut uusi juttu minulle ja mielenkiintoista tehtävää , hauskaa on ollut.

Aleksi Tuukkainen

Oon alottanut tenniksen 7-vuotiaana Hyvinkäällä minitennis-turnauksen innoittamana. Jalkapallo on ollut muuna lajina pienenä. Kilpatennistä olen pelannut 11 vuotta. HVS:ssä olen harjoitellut 4 vuotta lähes päivittäin Pasin ja Antin ryhmissä. Pelaan kilpaa Suomessa ja myös ulkomailla.

Parhaimpia tuloksia ovat olleet SM-kullat eri ikäluokissa juniorisarjoissa (16,18,21 jne.), myös Futures-kisoissa yksittäisissä matseissa tullut ATP-ranking 1000-900 pelaajista pari voittoa.

HVS-ryhmistä valmentamisesta ensimmäinen fiilis on todella hyvä! Kaikki ryhmät ja pelaajat haluavat kehittyä tenniksessä, mutta samalla myös nauttia meidän upeasta lajista. Se tuo mukavan ilmapiirin tunneille. Kollegat ovat myös yksi suuri plussa. Paljon asiantuntevia valmentajia, jotka auttavat toinen toistaan tarvittaessa. Tämän nään HVS vahvuudeksi, meillä on Suomen suurin määrä laatua.