Etusivu > Ajankohtaista > Aikuisvalmennuksessa laajennettu tarjonta ensi kesänä!

Aikuisvalmennuksessa laajennettu tarjonta ensi kesänä!

Kesä 2021 tulee olemaan erityisen mielenkiintoinen aikuisvalmennuksessamme, sillä olemme lisänneet tarjontaa koko kesän ajaksi. Viime aikoina on ollut vaikeaa löytää vapaita harjoitusvuoroja, joten nyt on hyvä hetki varmistaa itsellesi aktiivinen tenniskesä. Valitse alla olevista vaihtoehdoista itsellesi sopiva ja käy ilmoittautumassa!

Talin ja Taivallahden kesäkausi (21.6.–12.8.2021)

Kevätkausi jatkuu normaalisti 18.6.2021 asti, mutta sen jälkeen HVS-Tenniksellä starttaa uusi KESÄKAUSI. Kausi kestää 8 viikkoa (21.6.–12.8.). Harjoittelemme Talissa kolmella ulkokentällä (kaksi valmentajaa) sekä Taivallahden massakentällä tasoryhmittäin. Kesäkaudella voit pelata joko kaikki kahdeksan kertaa tai voit jättää yhden kerran pois, jolloin maksat vain seitsemästä kerrasta.

Korvausjärjestelmä on käytössä myös kesäkauden aikana. Jos olet lomareissulla osan kautta, voit korvata tunteja niinä viikkoina, kun olet paikalla. Korvaussaldo on käytettävissä myös syksyllä.

HUOM! Sinun on mahdollista myös kerätä kasaan oma treeniryhmä. Jos esimerkiksi kevätkauden valmennusryhmä haluaa yhdessä jatkaa kesäkaudella tai haluat kavereidesi kanssa oman ryhmän, saatat vielä tässä vaiheessa löytää todellisen prime time -harjoitusvuoron.

Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa: https://hvstennis.fi/aikuisten-kesakausi/

Talin tehotreenit ja peruskurssit (3.5.-17.6.2021)

Toukokuun alusta järjestämme Talin sisäkentillä seitsemän kerran peruskursseja sekä tehotreenejä (tasot T1 ja T2). Peruskurssit antavat hyvän startin tennisurallesi ja saat erinomaiset valmiudet tenniksen pelaamiseen. Käymme läpi teknisiä perusasioita eli syöttöä ja palautusta, takakenttäpeliä sekä etukenttäpeliä yhdistämällä niitä erilaisissa harjoitteissa pelin taktiseen ymmärtämiseen.

Tehotreenit antavat sinulle keväällä hyvän mahdollisuuden lisäharjoitteluun ja pelin kehittämiseen seuraavalle tasolle. Mitä enemmän pelaat, sen paremmaksi pelaajaksi tulet!

Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa: https://hvstennis.fi/tuote/kesakurssit2021/

Taivallahden viikkokurssit (viikot 25, 26, 31 sekä 32)

Jos kaipaat intensiivistä tennisviikkoa, osallistu Taivallahden viikkokurssille. Niitä järjestetään tasoryhmittäin, joten pääset pelaamaan samantasoisten pelaajien kanssa. Kursseja järjestetään kesäkuun lopussa sekä elokuun alussa maanantaista torstaihin (Juhannusviikolla ma-ke) kaksi tuntia kerrallaan. Viikkokurssi antaa sinulle kunnon tehoruiskun harrastuksellesi.

Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa: https://hvstennis.fi/tuote/kesakurssit2021/

Lisätietoja antaa Markus Seppälä (markus.seppala@hvstennis.fi).