Etusivu > Ajankohtaista > Vanhemmat pääsivät lastensa oppiin joulukuussa

Vanhemmat pääsivät lastensa oppiin joulukuussa

Vuoden 2018 viimeisellä treeniviikolla 17.12.-22.12. HVS:n pienimpien tennistaitureiden vanhemmat saivat mahdollisuuden osallistua mukaan lasten tennistunneille. Näillä tunneilla lapset pääsivät ylpeinä näyttämään vanhemmilleen syksyn aikana oppimiaan taitoja stop-tenniksestä kuperkeikkaan. Ihastuttavan monet vanhemmat tarttuivatkin mahdollisuuteen tutustua HVS:n toimintaan lähietäisyydeltä. Joulun alla tonttulakkeihin pukeutuminen oli tietenkin enemmän kuin sallittua.

Lapsista näki palavan innostuksen heidän saadessa kokeilla tuttuja tehtäviä yhdessä oman vanhemman kanssa. Lisäksi lapset pääsivät jopa valmentajan rooliin opettaessaan äidille ja isälle tiikeri-asentoa, ruutupomputtelua tai maatennistä. Taisipa joku tuskastuakin, kun äiti ei heti oppinutkaan rystylyöntiä!
Vanhemmilla oli myös oiva tilaisuus kokea lähietäisyydeltä HVS:n lapsille luoma tenniksen maailma, jossa välineet ja tehtävät ovat lapsen ikään ja taitoon nähden sopivia. Vanhemmat näkivät oman lapsensa pelaamassa itselleen sopivassa ympäristössä saman ikäisten pelikavereiden keskellä ja saivat mahdollisuuden tutustua ohjaajiin, joiden kanssa heidän lapsensa viikoittain harrastavat. Uusi vanhempainopas HVS:n nettisivuilla valaisee tarkemmin HVS:n filosofiaa lasten tennikseen.

Valmentajan sydäntä aina lämmittää nähdä vanhemmat leikkimässä ja touhuamassa yhdessä lastensa kanssa. Tennis on parhaimmillaan loistava tapa perheen yhteiseen ajanviettoon ja yhdessäoloon. Kysykää vaikka äidiltäni, joka on ollut uskollisin pelikaverini läpi vuosien. Uskon, että vanhemmat saavat näistä yhteistunneista hyviä vinkkejä siihen, miten oman lapsen kanssa voi pelata tennistä ja touhuta kotiympäristössä tai tenniskentällä lapsenomaisesti.

Seuraavan kerran yhteispelit pelataan kevätkauden päätteeksi. Josko äiti siihen mennessä saa rystyn hallintaan.

Lämminhenkisiä pelihetkiä jokaiseen tennisperheeseen vuodelle 2019!

Sampo Martikainen, HVS U10