Etusivu > Ajankohtaista > Tennisammattilainen Otto Virtanen vahvistaa taustajoukkojaan – Teemu Lehto manageriksi 01.11.2023 alkaen

Tennisammattilainen Otto Virtanen vahvistaa taustajoukkojaan – Teemu Lehto manageriksi 01.11.2023 alkaen

Suomen johtaviin tennispelaajiin lukeutuva Otto Virtanen on nimittänyt sopimusasioitaan hoitavaksi manageriksi Teemu Lehdon 01.11.2023 alkaen. Lehdolla on laaja kokemus yrittäjyydestä sekä kotimaisesta ja kansainvälisestä yritysmaailmasta useamman vuosikymmenen ajalta. Hän omistaa muun muassa Momentin Group -nimisen konsernin.

Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa ja varmistaa Otto Virtaselle entistä laadukkaammat olosuhteet kentällä ja kentän ulkopuolella. Matka kohti maailman terävintä kärkeä ei ole helppo, mutta Lehto haluaa omalta osaltaan olla tukemassa Virtasta tässä tavoitteessa, ja uskoo, että kaikki edellytykset läpimurtoon maailman huipulle ovat olemassa.

”Tähtäämme Teemun kanssa pitkäaikaiseen yhteistyöhön sopimusasioiden osalta”, Virtanen toteaa.

”Olen jo pidempään seurannut suomalaisen tenniksen kehitystä ja ihaillut sitä hienoa taustatyötä, joka on osaltaan mahdollistanut jo nykyisen hienon menestyksen. Nyt pääsen myös paremmin auttamaan Ottoa tässä työssä matkalla kohti niitä kaikista suurimpia tavoitteita”, Lehto kertoo.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Teemu Lehto, puh. 0400 851546, teemu.lehto@captolinvest.fi