Etusivu > Ajankohtaista > Zenniz – Päivitetty sovellus ja uusia drillejä

Zenniz – Päivitetty sovellus ja uusia drillejä

Zenniz löytyy Talin ja Taivallahden kaikilta sisäkentiltä.

Zenniz jatkaa kehitystään ja uusimmat päivitykset näkyvät sekä Zenniz-sovelluksessa, että kenttälaitteessa.

Seuraa ja organisoi harjoitteluasi

Päivittämällä sovelluksen, pelaajat löytävät sieltä neljän viikon aktiviteetti yhteenvedon, joka näyttää kuinka paljon aikaa on vietetty kentällä ja mitä siellä on tehty. Pelaajat pystyvät myös organisoimaan harjoituksiaan tehokkaammin nimeämällä sessioita ja tehtyjä drillejä.

Vie syöttösi seuraavalle tasolle

Uusi Zenniz syöttöpeli tukee tenniksen vaikeimman ja tärkeimmän lyönnin harjoittelemista. Kun pelaaja laittaa syöttöpelin päälle, Zenniz laitteen LED-paneeli näyttää maalialueen johon tulee osua. Pelissä on 10 syöttöä käytössä ja mitä enemmän osuu maaleihin, sitä vaikeammaksi ne muuttuvat.

Palautetta ja monikäyttöisyyttä

Yksi suosituimmista pelimuodoista, Vapaa harjoitus, eng. Free Play, tarjoaa nyt pelaajille enemmän reaaliaikaista palautetta. Kun pelimuodon laittaa päälle, LED-paneeleilta voi seurata lyöntien keskinopeutta ja -pituutta, sekä virheiden ja onnistuneiden lyöntien määriä.

Lyöntiharjoitus, eng. Shot Practice, antaa pelaajille nyt joustavamman tavan asettaa harjoituksen raamit. Pelaajat voivat valita joko tietyn ajan tai lyöntimäärän harjoituksen mitaksi. LED-paneeli näyttää reealiaikaista dataa suorituksesta, sekä ilmoittaa kun valittu aika- tai lyöntimäärä on tullut täyteen.

Lyöntiharjoitus on täydellinen tuki esimerkiksi laadukkaan alkupallottelun tekemiseen:

Laita lyöntiharjoitus päälle ja valitse mitaksi 50 lyöntiä.

  • 50 lyöntiä pikkuruudussa.
  • 50 lyöntiä takakentältä.
  • 50 lyöntiä molempia krosseja.
  • 50 volleyta per pelaaja.

Tässä kohtaa sykkeiden pitäisi olla ylhäällä ja hien virrata, joten on hyvä ottaa huikkaa pullosta ja katsoa laitteelta lyöntien statistiikkaa ja lyöntikarttoja.