Etusivu > Ajankohtaista > HVS, lasten tennis ja liikunta

HVS, lasten tennis ja liikunta

HVS-Tennis on tehnyt viime vuosina isoja panostuksia lasten tennikseen kentällä ja sen ulkopuolella. Syksyllä on tavoitteena raottaa HVS:n toiminnassa olevien lasten vanhemmille filosofiaamme, mutta tässä pientä esimakua.

Tavoitteemme on pelin kautta oppiminen innostavalla tavalla. Eli kaikki mitä teemme, on linkitettynä peliin nimeltä tennis. Tämä ei tietenkään tarkoita, että pelaamme pelkästään matseja. Pienimmät pelurit harjoittelevat pallon kontrollointia mm. pomputtelemalla, heittämällä tai vierittämällä. Tämän lisäksi he pelaavat jo alusta alkaen heille sopivia pelejä. Siirtyessämme eteenpäin mukaan tulevat vahvemmin pelitilanteet ja taktinen puoli, toki myös tilannekohtaista teknistä ohjausta. Haluamme lasten kokevan tenniksen alusta alkaen mielenkiintoisena pelinä joka sytyttää loppuelämän kestävän tennisliekin!

HVS-Tenniksen kesäleirien kautta haluamme korostaa liikunnan tärkeyden. Liikunta ja urheilu antaa avaimet hyvään elämäntapaan,joka on hyvä sisäistää jo lapsesta lähtien. Tästä syystä leireillämme on paljon muutakin kuin tennistä. Talissa Rush on mainio yhteistyökumppani, joka tarjoaa todella hauskan liikuntamuodon, kannattaa vanhempienkin kokeilla! Taivallahden leireillä on räätälöity eri ikäisille soveltuvia liikuntakokemuksia. Hietsu mahdollistaa rantaleikit ja -pelit sekä puistoinen ympäristö antaa paljon mahdollisuuksia kuvasuunnistuksesta lipunryöstöön. Kovemman sateen yllättäessä pääsemme liikuntasaleihin.

Anders Wallén
HVS-U10 vastaava
Kesäleirivastaava

Lataa Talin ja Taivallahden kesäleiriopas 2018