Etusivu > Ajankohtaista > Ota enemmän irti tenniksestä – lämmittele etukäteen Nikolan avustuksella!

Ota enemmän irti tenniksestä – lämmittele etukäteen Nikolan avustuksella!

Kuulostaako tutulta? Teams-palaverisi venyy ja venyy, koska kollegasi haluaa vielä uudelleen kerrata palaverissa sovitut asiat. Oma mielenkiintosi on jo ajat sitten hiipunut ja mietit kohta alkavaa tennistuntiasi. No niin, vihdoin. Nyt on kiire. Kamat kantoon, kylmään autoon, istuinlämmitin päälle ja rallivaihteella hallille. Saavut paikan päälle muutama minuutti ennen vuoroasi, vartalosi on aivan jumissa ja korvien välissä jyskyttää vielä työpäivän kiire ja stressi. Mikä avuksi?

Hengitä syvään, anna mielesi rauhoittua ja tee muutama jumppaliike. Teimme sinulle muutaman helpon liikkeen HVS:n Youtubeen, joiden avulla saat vartalosi lyhyessä ajassa lämpenemään ja valmistautumaan treeniisi. Tarvitset vain kaiteen, johon kiinnität vastuskuminauhan sekä koronaturvallisuusvälin. Katso videot jo nyt etukäteen, niin muistat ne hallilla.

Video 1. Paikoillaan juoksu, korkeat polvet
Video 2. Paikoillaan juoksu, kantapäät taakse
Video 3. Paikoillaan juoksu nopeasti 
Video 4. Haarahypyt 
Video 5. Vastuskuminauhalla sivukierto ulos 
Video 6. Vastuskuminauhalla sivukierto sisään 
Video 7. Vastuskuminauhalla kiertoliike taakse ylös 
Video 8. Vastuskuminauhalla kiertoliike eteen alas 

Videot on kuvannut HVS-Tenniksen fysiikkavalmentaja Nikola Zujic. Entinen käsipalloammattilainen pelasi Suomessa SM-Liigassa yhteensä 6 kautta (136 ottelua) ja tykitti matseissa hurjat 635 maalia. Hän todellakin siis tietää, miten heittokättä (syöttökättä) lämmitellään. Nikolan entinen seura haluaa kunnioittaa punapaidassa alkanutta liigauraa kutsumalla hänet pelaajaksi liigamiehistöön vielä viimeisen kerran kotiottelussaan HIFK – GrIFK keskiviikkona 13.1.2021.

Teksti: Nikola Zujic ja Janne Kesti-Helia
Videot: Nikola Zujic