Etusivu > Ajankohtaista > KAUDEN 2020-2021 PELIAJAN VAHVISTUS

KAUDEN 2020-2021 PELIAJAN VAHVISTUS

OHJEET PELIAJAN VAHVISTUKSEEN/HYLKÄYKSEEN

17.6. ennen hakeneet: Peliajat ovat valmiina, ja ne on lähetty automaattisesti jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti. Ilmoitamme myös jos pelipaikkaa ei löydy.
17.6. jälkeen hakeneet: Peliaika annetaan viimeistään elokuussa, mikäli oikean tasoisessa ryhmässä on tilaa. 
llmoitamme myös jos pelipaikkaa ei löydy.

TOIMI NÄIN
Vahvista valmennuspaikkasi sähköpostiin tulleen linkin kautta.
Vahvistus on henkilökohtainen. Peliaika tulee hyväksyä/hylätä heinäkuun loppuun mennessä. Huom. Hylätyt peliajat poistamme TennisClubista elokuun alussa. Jaamme vahvistamattomat paikat jonossa oleville eteenpäin 3.8.2020. 

TENNISCLUB
Peliaika tulee näkyviin myös Tennisclubiin, jossa pelaaja voi hallinnoida omia (tai huollettavan) yhteystietoja sekä nähdä omat valmennusryhmänsä, lukea tiedotteita ja käyttää korvausjärjestelmää. (Linkki: https://tennisclub.fi/pelaaja). Sähköposti on oma käyttäjätunnus. Jokaiselle HVS:n jäsenelle on lähetetty salasanatunnus siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ollut HVS:n vanhassa rekisterissä tai mikä on annettu ilmoittautumisen yhteydessä. Unohtuneen salasanan voi itse tilata. Lue lisää https://hvstennis.fi/tennisclub/

LISÄTIETOA
Olemme pyrkineet antamaan kaikille aluksi ainakin yhden ajan. Mahdollinen toinen tai kolmas aika voidaan antaa elokuussa, jos ryhmissä on tilaa. HUOM: U10 Iltapäivätenniksen peliajat annetaan kaikki elokuussa, ja ne tehdään lukujärjestyksen perusteella.  Ennen kun laitat sähköpostia HVS:lle, tutustu ensin HVS:n valmennussääntöihin – sieltä löytyy lisätietoa mm. korvausjärjestelmästä, kauden kestosta sekä tuntihinnoista (linkki: https://hvstennis.fi/tennisvalmennus/hvs-saannot-2020-2021/).
 
HVS LOMALLA HEINÄKUUN
Heinäkuussa HVS:n toimisto ja valmentajat lomailevat, joten palaamme elokuun alussa peliaikoihin liittyviin kysymyksiin. 

Tennisterveisin,
Annika Wolin, viestintä, HVS-Tennis ry
info@hvstennis.fi
www.hvstennis.fi
 
Seuraa meitä myös Facebookissa HVS-Tennis ry, Instagramissa @hvstennis @hvsleirit