Etusivu > Kentät ja palvelut > Talin Tenniskeskus

Talin Tenniskeskus

Euroopan suurin sisätennishalli

Talin Tenniskeskus tarjoaa erinomaiset tilat ja miellyttävän ilmapiirin kaikille tenniksen harrastajille. Tenniskeskus on yksi Euroopan suurimmista ja meiltä löydät yhteensä 22 sisäkenttää ja 11 ulkokenttää, sekä 4 sulkapallokenttää. Muu palvelutarjonta on varsin monipuolista, hallista löytyy mm. tennis shop, kahvilaravintola, kerhotiloja, kuntosali, hieroja sekä mailahuolto.

Tenniskeskuksessa toimii myös useita tenniskouluja ja -seuroja, jotka järjestävät tennisvalmennusta ja -kursseja kaikentasoisille pelaajille. Vuosittain tenniskeskuksessa järjestetään myös Suomen merkittävimpiä tenniskilpailuja, joihin osallistuu maamme parhaita tennispelaajia.

Talin tenniskeskuksen hallinnossa ja kehittämisessä on yli 90-vuotiaalla HVS-Tenniksellä ollut keskeinen ja merkittävä panos koko tenniskeskuksen toiminnan ajan.

Tenniskeskuksessa pelataan aamuvarhaisesta iltamyöhään päivittäisen kävijämäärän ollessa noin 700-800 pelaajaa. Tenniskeskuksen asiakaskunnasta huomattava osa kuuluu HVS:n jäsenistöön. Yhteistyö ja kanssakäyminen seuran ja halliyhtiön kesken toimii saumattomasti vahvistaen kummankin yhteisön toimintaa.

Osoite:

Kutomokuja 4 00380 Helsinki
Puhelin: (09) 565 6050
talitaivallahti.fi

Varaa vuoro puhelimitse tai talin sivuilta!

Aukioloajat:

Ma-su 6.00-23.30 (talvikausi)
Ma-su 7.00-22.00 (1.6.-14.8.)

Tuntihinnasto:

Katso hinnasto Talin Tenniskeskuksen sivustolta.