Etusivu > HVS-Kauppa > Rush hiihtolomaleiri Talissa 2019 (s.2006-2011)

Rush hiihtolomaleiri Talissa 2019 (s.2006-2011)

175,00 

HVS-Tennis järjestää yhteistyössä Rush Trampoliinipuiston kanssa hiihtolomaleirin Talissa vuonna 2006-2011 syntyneille lapsille! Aamupäivä (klo 9-11) vietetään Rush Trampoliinipuistossa ja iltapäivä (klo 12-15) tenniksen parissa.

Tennis

Tennisharjoitukset suunnitellaan huomioon ottaen jokaisen lapsen ikä ja taitotaso. Leirit soveltuvat ikä- ja tasoryhmien ansiosta niin tenniksen ensi askeleiden ottamiseen että jo enemmänkin lajia harrastaneille.

Rush Trampoliinipuisto

Rush trampoliinipuisto tarjoaa kaikille huikean ja lentävän elämyksen. Rush Helsingissä on 2800 neliömetriä lentävää seikkailua, haasteita ja jännitystä. Monipuolisilla trampoliineilla saat hien virtaamaan, sykkeen korkealle ja suupielet korviin asti.

Lounas

Lounashetki (klo 11-12) on tenniksen ja tramppailun välissä.

 Hinnasto

 Ajankohta Jäsen Ei jäsen
Hiihtolomaleiri Tali 18.-20.2.2019

(ma-ke)

148,75 € 175 €

Seuran jäsenet (mukana kevätkaudella 2019) saavat leireistä 15% alennuksen/leiri. Jäsenyys on henkilökohtainen. Sisarusalennus 15€/leiri (samalla tilauksella tehdyt leirit).

  Reset options
 • Täytä osallistuvan lapsen/nuoren tiedot. Täytä lomake uudelleen ja lisää uusi ajankohta ostoskoriin, mikäli haluat ilmoittaa nuoren useammalle viikolle tai haluat ilmoittaa useamman henkilön kerrallaan.

   

  Syntymäaika*

  Leirillä ei ole lapsiparkkia. Jos lapsi ei saa lähteä yksin kotiin, voi hän jäädä odottamaan hakijaansa Talin kahvioon omatoimisesti.

  (Jäsenyys oikeuttaa 15 %:n alennukseen. Tarkastamme jäsenyyden.)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Hinta sisältää*:

 • päivittäisen leiriohjelman 9.00-15.00 (tennis 3 h, trampoliinipuisto 2 h)
 • HVS-Tennis -leirituotteen
 • monipuolisen ja terveellisen lounaan

Ei-jäsenten leirihintaan sisältyy myös:

 • HVS-Tenniksen vuoden 2019 jäsenyys

Leiriä ohjaavat tutut HVS:n lasten valmentajat, joista jokainen on erityisesti nuorten lasten ohjaamiseen erikoistunut. Tennisharjoituksissa yhdellä ohjaajalla on enintään 6 lasta ryhmässään: Näin ohjaajat pystyvät paremmin huomioimaan jokaisen lapsen henkilökohtaiset tarpeet. Oheisliikunnasta vastaavat Rush-Trampoliinipuiston työntekijät.

Leirin voi peruuttaa sähköpostitse (annika.wolin@hvstennis.fi) 6 viikkoa ennen leiriä, jolloin leirimaksu palautetaan kokonaisuudessan.
Lapsen sairastuessa leirimaksu hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistukset toimitetaan (annika.wolin@hvstennis.fi).

* Hinta ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Lue ennen ostoa myös tarkemmat HVS-Tenniksen leirisäännöt

Lue leirisäännöt täältä.

Lisätiedot

Ajankohta

Hiihtolomaleiri Tali: 18.-20.2.2019 (ma-ke)