Etusivu > HVS-Kauppa > Syyslomamatka Pikkutikruille ja Esikilpureille (s. 2015-2018)

Syyslomamatka Pikkutikruille ja Esikilpureille (s. 2015-2018)

100,00 

Pikkutikrut ja Esikilpa järjestävät 2015-2018-syntyneille pelaajille ja heidän vanhemmilleen tennismatkan 18.10.-25.10.2023 (ke-ke) Espanjaan Tennisclub Roza Rossaan Marbellassa. Matkaa suositellaan Pikkutikruille ja nuorimmille Esikilpureille.

Matkalla on täyshoito, mutta jokainen ostaa lennot itse ja hoitaa siirtymisen lentokentältä tennisklubille. Auton saa helposti vuokrattua Malagan lentokentältä ja ajoaika on noin 45 minuuttia lentokentältä tennisklubille.

Majoitus tennisklubilla tai tien toisella puolella sijaitsevissa huoneistoissa. Mahdollisuus myös pelkkään lapsen tennisosioon, jos Espanjassa oma majoitus.

Valmentajat:
Matkalle lähtee valmentajiksi Tero, Anders ja Timo.

Ohjelma:
Valmentajat pitävät huolta lapsista 6 päivää klo 9.00-14.00, jolloin vanhemmat voivat pelata tennistä, tai käydä tutustumassa lähialueen liikunta- tai rantatarjontaan. Vanhemmille ei kuulu HVS:n puolesta valmennusta, mutta klubin kautta voi tarvittaessa kysyä valmentajaa. Alustavat treenipäivät on torstai-sunnuntai ja tiistai-keskiviikko, maanantaina pidetään vapaapäivä tenniskentältä.

Junioreiden alustava päiväohjelma:
8.00 Aamupala
9.00-11.00 Aamutreenit
11.15 Lounas
12.00-14.00 Iltapäivätreenit
Loppupäivä vapaata

Matkan täyshoito-hinta sisältää:
Majoitus tennisklubilla tai viereisessä Ona Club Bena Vista:ssa
Ruokailut: Aamupala, lounas ja päivällinen tennisklubilla
Junioreiden treenit: 4 tuntia/päivä, yht. 6 päivää
Vanhempien massakenttä: 4 tuntia/päivä, yht. 6 päivää

Hinta:
Juniori + vanhempi (molemmat täyshoito): 2000 €
Hinta ei sisällä lentoja.

Lisähenkilöt:
Lisähenkilöt, esim. lapsi 3-10 v. 400 €, (ei sis. tennisvalmennusta), aikuinen 600 € (omatoinitennis), jos majoittuvat samassa huoneistossa. Lisähenkilöiden hintaan sisältyy ruokailut ja majoitus.

Juniorin pelkkä tennisosuus 500 € (sis. lounas tennispäivinä).

Ilmoittautuminen:
Sitova ilmoittautuminen kesäkuun aikana (varausmaksu 100€/perhe). Matka toteutuu, jos mukaan lähtee min. 12 perhettä (=lapsi+aikuinen). Kun matka on varmistunut, laitamme ilmoittautuneille vahvistuksen ja loppulaskun ja suosittelemme  ostamaan lennot. Loppulaskun voi maksaa osissa.

 

  • Ajankohta*

    Reset options

    Osallistujan etu-ja sukunimi

    Lisätietoa ja toiveita. Poikkeusruokavaliot.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Tutustu kohteeseen: https://en.rozarossa.es

Lisätietoja:
info@hvstennis.fi

Varausmaksu palautetaan, jos matka ei järjesty HVS-Tenniksen puolesta. Oma matkavakuutus on pakollinen. Mahdollisissa sairastumistapauksissa palautukset oman matkavakuutuksen kautta.

 

 

 

Lisätiedot

Ajankohta

Lapsi + vanhempi (2000 €, ei sis. lentoja), Lapsi + vanhempi + lisähenkilö aikuinen (2600 €, ei sis. lentoja), Lapsi + vanhempi + lisähenkilö lapsi (2400 €, ei sis. lentoja), Lapsi + vanhempi +lisähenkilö aikuinen + lisähenkilö lapsi (3000 €, ei sis. lentoja), Lapsen pelkkä tennisosuus + lounas (500 €, ei sis. majoitusta, lentoja, eikä muita ruokailuja)